Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

"Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás 2018"- Pályázati felhívás!

Hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonságKamaránk az idei évben is meghirdeti a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" védjegyprogramot önkéntes tagjai körében! Csatlakozzon az Ön vállalkozása is a védjegyet használó cégekhez, élvezze a tagság nyújtotta előnyöket!

Ide kattintva megtekintheti a program bemutatkozó filmjét!

2018. évi védjegytulajdonosok

Megjelent a Kamara által ajánlott vállalkozásokat bemutató 2018. évi kiadvány. Lapozzon bele, ismerje meg őket!

Kamara által ajánlott vállalkozások 2018

Tájékoztató rendezvény a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" védjegy felhasználási lehetőségeiről

Kamaránk 2016. április 5-én tájékoztatót szervezett a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" címet elnyert egyéni és társas vállalkozások számára. A program keretében a védjegy gyakorlati felhasználásáról hallgathattak meg előadást a résztvevők képviselői, megismerhették milyen előnyöket jelenthet a védjegy, mint marketing eszköz használata a vállalkozás életében.

Védjegyprogram - KLIP

 

Tekintse meg figyelemfelhívó kisfilmünket!

 

Ha kedvet kapott a programban való részvételhez figyelje honlapunkon a pályázati kiírás megjelenését vagy forduljon hozzánk a minoseg@gymskik.hu címen!

 

A védjegy felhasználási lehetőségeivel ismerkedhettek a vállalkozások

A Kamara Által Ajánlott Vállalkozás védjegyet elnyert cégek vezetői, munkatársai előadáson vehettek részt és emellett, fontos volt, hogy megismerjék egymást és elmondhassák váleményüket, elvárásaikat a védjegyprogrammal kapcsolatban.

Újabb kamara által ajánlott vállalkozások nyerték el a bizalom védjegyét!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2016. évi pályázati felhívása alapján a kamara elnökségének döntése értelmében 23 sikeres vállalkozás nyerte el a Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás védjegy használati jogát. A nyertesek olyan megbízható, ajánlható vállalkozások, akik a szakmai értékelő bizottság döntése alapján jogosulttá válnak a tanúsító védjegy használatára.

Kiválóság útján az EDUTAX Kft!

2016-ban, első ízben a győri EDUTAX Kft-nél került sor EFQM kiválóság tanúsítvány megszerzéséhez szükséges szemlére.  Az ügyviteli szolgáltatásokkal (könyvelés, bérszámfejtés, adó- és munkaügyi tanácsadás) foglalkozó cég idén az „Elkötelezettség a Kiválóságért” nemzetközi tanúsítvány megszerzését tűzte ki célként. A sikeres tanúsításhoz 3 fejlesztési projektet kellett bemutatnia a szemlén, melyet megelőző önértékelés eredményeként választottak ki.

A kamara által ajánlott vállalkozások átvették oklevelüket

Kamaránk védjegyprogramot hirdetett 2015-ben, melyben megbízható, ajánlható vállalkzásokat kerestünk. Első évben a pályázók közül 52 vállalkozás szerezte meg ezt a bizalomkeltő ajánlást, amely címet 2016-ban használhatnak.

A nyertesek ünnepélyes keretek között vehették át okleveleiket. A hírt megnyitva az eseményről készült videótudósítások és az átadásról készült képek tekinthetők meg.