Üdvözöljük a

Indul a kamarai Kommunikációs klub Győrben - Értékteremtés felsőfokon! | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Indul a kamarai Kommunikációs klub Győrben - Értékteremtés felsőfokon!

A Kamarai Kommunikációs Klub 2017. szeptemberben kezdődő hónapról hónapra megvalósuló képzése keretében olyan szakmai tudást és gyakorlati ismeretanyagot kínálunk a résztvevőknek a kommunikációról és annak vonatkozásairól, melynek ismerete elengedhetetlen a 21. században. A szeptember 18.-án (hétfőn) 17.00 órakor kezdődő első alkalommal a klub vendége Lőre Péter, az Audi Hungaria Zrt. kommunikációs vezetője lesz. Regisztráljon, jelentkezzen Ön is! Delegálja munkatársát!

A 8 alkalomból álló oktatássorozat és szakmai képzés piaci értéke: 250.000,- Ft + Áfa

Részvételi díj:                                önkéntes kamarai tagoknak térítésmentes

Regisztrált vállalkozásoknak:      3.000,- Ft + Áfa / fő / alkalom

 

A kommunikációs képzés keretében célunk, hogy a résztvevők:

-        ismerjék meg a sikeres kommunikáció lényegét, szabályait, a 21. századi kommunikáció minden lehetőségét és eszközét,

-        betekintést kapjanak a tudatos és szakszerű kommunikáció módszertanába és gyakorlatába,

-        gyakorlati példákat ismerjenek meg a rendszeres és hatékony kommunikációról,

-        növeljék szaktudásukat, szakértelmüket, azaz versenyképességüket.

 

Kinek hasznos a Kamarai Kommunikációs Klub által indított képzés?

-        Olyan cégvezetőknek, akik hatékonyan szeretnék képviselni vállalataikat; jól értsék, megértsék egymást a partnereikkel, a külvilággal, de mindenekelőtt saját munkatársaikkal; hogy meginduljon a kölcsönös párbeszéd a cégen belül, valamint a cég és a környezete között;

-        Olyan munkatársaknak, akik kapcsolatot tartanak az ügyfelekkel, a partnerekkel, tehát folyamatosan kommunikálnak;

-        A vállalatok PR, kommunikációs szakembereinek, akik szeretnének fejlődni, tanulni, még tudatosabban kommunikálni.

A Kamarai Kommunikációs Klub programjának felépítése:

-        Oktatás, 30 perc

-        Gyakorlati vállalati példák – (első alkalommal Lőre Péter Úr tolmácsolásában) 30 perc

-        Tapasztalatcsere, konzultáció, 30 perc

 

 

A Kamarai Kommunikációs Klub 2017/2018 évfolyamában az alábbi oktatási tematika menténvárjuk a vállalatok PR és kommunikáció területének munkatársait:

 1. előadás:
  Mi a kommunikáció? A marketing és a PR viszonya, értékesítés – marketing – PR és a kommunikáció viszonya, alapigazságok a kommunikációról.
 2. előadás:
  Problémamegoldás kommunikációval, vízió – küldetés – stratégia, küldetésből üzenet, motivált munkatársak, célcsoport- és üzenet-szegmentáció, külső kommunikáció, Public Relations, a siker feltétele.
 3. előadás:
  A kommunikáció helye a vállalatban, prioritás az üzleti folyamatoknak, a kommunikáció terepei, legyünk jók és látsszunk is annak, a költséghatékony operáció, jó szereposztás – hatékony együttműködés, a siker módszere.
 4. előadás:
  Mitől leszel látható és hallható? Légy érdekes, érthető és hiteles! Túlkommunikált világban élünk, bad news: téged sem akarnak hallani, védőpajzs: a megszűrt külvilág, átjutni a szűrőn, az egyszerűség kulcsai.
 5. előadás:
  Arculat és tartalom, a logó, a márka (brand) és a logó viszonya, a logótervezés 4 fő szabálya, brand – identity design.
 6. előadás:
  Nemzedékek kommunikációja, a veteránoktól a „Z“ generációig.
 7. előadás:
  Hatásos „apróságok“, egyszerű kommunikáció, Ogilvy 10 tanácsa, a meggyőző előadás.
 8. előadás:
  A kommunikációs szakemberek számára szükséges kompetenciák.

Ehhez járulnak hozzá a vállalati példák,továbbá avállalatok, a média és az akadémiai szféra meghatározó szakembereivel való konzultáció lehetősége.

Akik már elfogadták a felkérésünket: Lőre Péter - Audi Hungaria Zrt., Szilasi Péter Tamás - NEMAK Győr Kft, Csalló Viktória - SMR Hungary Bt., Horváthné Borsodi Mónika - Borsodi Műhely Kft, Görcs Annamária - GIMEX Hidraulika Kft., Birtháné Csepi Mónika - Attrecto Zrt.

Képzéseink keretében jó gyakorlatokat, szakmai fogásokat, „aranyszabályokat” mutatunk be, melyek hozzájárulnak a kommunikációs kompetenciák fejlesztéséhez és ezen keresztül a vállalkozások sikeres működtetéséhez.

A Kamarai Kommunikációs Klub képzésén a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A mellékelt jelentkezési lapokat kitöltve 2017. szeptember 15. (péntek) 16.00 óráig szíveskedjenek visszaküldeni, a koordinacio@gymskik.hu e-mail címre, vagy a 96/520-291 faxszámon!

Szeretettel várjuk Önt is! Számítunk részvételére!

Győr, 2017. szeptember 4.

Tisztelettel:                                                                                                          

 

 

 

Dusza András[1]                                                            Dr. Konczosné dr. Szombathelyi Márta[2]

klubvezető, kommunikációs szakértő                                   klubvezető, egyetemi docens

 [1] A klub szakmai irányítója Dusza András, aki évtizedeket töltött a „lövészárok“ mindkét oldalán: napi- és hetilapoknál volt szerkesztő, majd vállalati kommunikátor lett abban az időben, amikor ez nálunk még nem létező szakma volt. Hazai és külföldi tapasztalatait a mai napig hasznosítja a győri X-MEDITOR szakkommunikációs cég tanácsadójaként.

[2] A klub háziasszonya dr. Konczosné dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi István Egyetem egyetemi docense, aki maga is szakmabeli, és a klubhoz csatolja az akadémiai szféra – Egyetem, Akadémia – tudását.

Időpont: 2017. 09. 18. 17:00 - 2017. 09. 18. 20:00
Jelentkezés határideje: 2017. 09. 15. 16:00