Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Együttműködés, aktivitás, közösségi erő a szolgáltatási tagozat elnökségében!

A szolgáltatási tagozat elnökségében folyó munka keretében a tagozat elnöksége június 16-17-én látogatást tett Budapesten, hogy szakmai partneri kapcsolatokat, gazdasági együttműködési lehetőségeket és országos szintű kapcsolódási pontokat kutasson fel.

Csoportos tanulás, közös gondolkodás a kamara Plato csoportjában!

A Plato eszmeisége és küldetése értelmében a csoportban résztvevő vállalkozásvezetők a kamara segítségével indultak el a csoportos tanulás, az üzleti és személyes fejlődés, az együttműködés, és a csapatban gondolkodás útján.

Kezdő vállalkozások vezetői klubja a kamarában!

Kamaránk szolgáltatási tagozata immáron másodszor szólította meg a Kezdő Vállalkozások Vezetőinek tájékoztatása céljából életre hívott közösséget, akik a június 1-i klubrendezvény keretében a vállalatvezetésben jellemző új tendenciákról, a direktív és fejlesztő szemléletű vezetés támogató és gátló hatásairól hallgathattak meg egy interaktív előadást a ForProfit Kft. ügyvezetője, Csonka Miklós előadásában.

Kamarai Szalon a családi kapcsolatainkról!

A Kamarai Szalon május 31-i előadásán Antal Judit mentálhigiénés tanácsadó lelki egészségünk megőrzésének lehetőségeit mutatta be családi kapcsolatainkban!

Ember vigyázz, figyeld meg jól világod, ez volt a múlt, emez a vad jelen. És mindig tudd, hogy mit kell tenned érte, hogy más legyen. / Radnóti Miklós /

Gerendai Károly volt a KKV klub vendége!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata keretében működő KKV vezetők klubja meghívására kamaránkba érkezett GERENDAI KÁROLY, a Sziget fesztivál megálmodója.

Egészségnap a kamarában Dani Gyöngyivel (2017. május)

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara szolgáltatási tagozata 2017. május 22-én, hétfőn 10.00 – 16.00 óra között kamarai tagjai, a vállalkozói közösség és valamennyi partnerünk egészségmegőrzése érdekében a korábbi nagysikerű egészségnapjainkat követően immár hetedik alkalommal szervezett EGÉSZSÉGNAPOT.

Érdeklődés, lehetőség és nyitottság a Segítő Szakemberek Klubjában!

Újabb sikeres kezdeményezést indított útjára a szolgáltatási tagozat, mely érdeklődőket vonz, lehetőségeket teremt, megoldásokat kínál és teret biztosít a szakmacsoport képviselőinek. Megtartotta első klubrendezvényét a Segítő szakemberek klubja.

A bankár klub vendége volt a Pannonhalmi Főapátság

A kamara szolgáltatási tagozatán belül működő bankár klub júniusi „Tradíció és innováció – a Pannonhalmi Főapátság vállalkozási arca” címmel megtartott rendezvényén érdeklődőink a Pannonhalmi Főapátság vállalkozási lehetőségeit ismerték meg.

Kamarai Szalon júniusban!

A Kamarai Szalon júniusi rendezvényének érdeklődői Életünk útjai és értékei… címmel Horváth Ferenc művelődésszervező, boldogságkutató gondolatait hallgathatják meg.

CSR klub alakult a kamarában!

A kamara szolgáltatási tagozatának kezdeményezérése, az OTP Bank Nyrt., a NEMAK Győr Kft., a Borsodi Műhely Kft. és a Per-Clean 2002 Kft. összefogásában a 2017. május 25-i szakmai fórumon megfogalmazott törekvések mentén CSR klub alakult a kamarában.

Újabb Plato csopport kezdte meg működését a kamarában!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara újabb Plato csoportot indított a megyei vállalkozások részvételével. A csoportot 2 hazai és nemzetközi tapasztalatokkal, átfogó gazdasági ismeretekkel és széleskörű vállalkozói szemlélettel rendelkező keresztszülő, Vörös Gyula, a kamara ipari tagozatának elnöke, a Bio-Textima Kft. ügyvezetője, Mikóczi Tamás, a kamara országos küldötte, a Nordland Kft. tulajdonosa irányítja.