Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tagozati elnöki köszöntő

A szolgáltatási tagozat elnöksége nevében köszöntöm a honlap látogatóit.

Jól és hatékonyan működő gazdaságot nem lehet elképzelni jól és hatékonyan működő szolgáltatás nélkül. A magyar GDP-hez jelentős hozzáadott értékkel járulnak hozzá a szolgáltatók. A szolgáltatási szektor ereje egyre növekszik, mely köszönhető a hozzáadott értéknek, amit az e szektorban dolgozó cégek a piac igényeinek megfelelve, folyamatosan növelnek. A szolgáltatás lépést tart az iparral, a termeléssel. Ezt azonban csak úgy tudja megtenni, ha nem csupán követi, hanem meg is előzi az elvárásokat, melyeket vele szemben támasztanak. A jövő gazdasága a ma gondolataiban gyökerezik.

Jubilálót köszöntöttünk 2018. március

A kamara Szolgáltatási tagozata jubileumi oklevelet adott át - 10 éves fennállását ünnepelte a közelmúltban az Infoartnet Kft., aki profi szakmai hátterével, kiváló működésével és hosszú évekre visszanyúló önkéntes kamarai tagságával stabilizálta vezető pozícióját az online megoldások piacán. Tóth Gábor, a szolgáltatási tagozat elnökségi tagja március második napján felkereste a vállalkozást telephelyén és személyesen adta át az oklevelet és a tagozat jókívánságait Nagy Zoltánnak az Inforartnet Kft. Ügyvezetőjének. A tagozat vezetése és aktív tagjai gratulálnak a jubileumhoz és sok sikert kívánnak a jövőben is!

Jubileum - infoartnet

Tűzvédelmi szakvizsgát tartottak a győri kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata 2018. március 3-án Tűzvédelmi szakvizsgát szervezett az 1996. évi XXXI tv. 18 § alapján.

Kezdő vállalkozásvezetők finanszírozásról tanácskoztak Győrben

Február 22-én sikerrel zajlott a Kezdő Vállalkozások Vezetői Klubjának idei első összejövetele, melynek keretében a mintegy 20 érdeklődő egy közvetlen hangvételű találkozó keretében szerezhetett ismereteket a vállalkozásindítás során rendelkezésre álló lehetőségekről, a mentori támogatás előnyeiről, valamint a bankok és a befektetők finanszírozási lehetőségeiről, vizsgálati szempontjairól és a túlélés esélyeiről.

Kezdő Vállalkozás Vezetők Klubja 2018. február

25 éves fennállását ünnepelte a közelmúltban a Győri Oxford Nyelviskola és Szolgáltató Kft.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara büszke azon tagvállalataira, melyek évtizedeken átnyúló példamutató és színvonalas tevékenységükkel járulnak hozzá a megye gazdaságának erősítéséhez.

Indul a Presztízs-díjasok klubja a győri kamarában március 26-án 17 órakor

Szeretettel várjuk Önt a Presztízs-díjasok klubjának első találkozójára a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába, 2018. március 26-án, hétfőn 17.00 órakor.

Vámklub márciusban, Győrben - A holnap kihívásai a vámeljárásokban

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási tagozatának Vámklubja szeretettel meghívja Önt is márciusi szakmai fórumára.

Új trendek a marketingben és az értékesítésben - a kamarai KKV Klubban, március 1-jén Mosonmagyaróváron

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozatán belül működő KKV Klub vezetése március 1-i klubrendezvényének Mosonmagyaróváron a Gaben Étterem, Borbár és Vinotéka adott helyszínt.  Témája: „Új trendek a marketingben és az értékesítésben”. Előadó: Jagodics Rita, marketing szakértő, beszélgetőpartnere Pintér-Péntek Imre, az X-Meditor Kft. ügyvezetője, a GYMSM KIK elnöke volt. „Kérdéseire nem csak válaszokat, de megoldásokat is kaphat a rendezvényen – hívta az esemény előtt az érdeklődőket Horváth Szabolcs klubvezető. (Cikkünket megnyitva útravaló és videóhír is található)

Jagodics Ritával Mosonmagyaróváron 2018. március 1.

Kamarai Kommunikációs Klub - Elmondták, hogyan mondjuk el hatékonyan

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata és a kamarai Kommunikációs Klub 2018. évi februári rendezvényén a vállalati kommunikációs kutatások elméletével és gyakorlatával, valamint az „Arculat és tartalom” ismérveivel foglalkoztak a résztvevők.

Kommunikációs Klubban 2018. február

Kamarai Szalon 2018. február - A víz a bennünk élő információ-hordozó

"Víz!

Se ízed nincs, se színed, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy." Idézet Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg című regényéből.

A víz teremtő erejéről tartott előadást Bősi Éva egészségfejlesztő Győrben, a Kamarai Szalon februári rendezvényén. A kamara (GYMSM KIK) fontosnak tartja, hogy a vállalkozások vezetői, munkatársai a lehető legnagyobb tudatossággal viszonyuljanak magukhoz és környezetükhöz. Egészségesen, harmóniában a környezettel lehet igazán sikeresnek lenni.

BősiÉva-BüssZsuzsa 2018. február

Bepillantás a kriptovaluták és a digitális kereskedelem világába (február 8.)

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata és a Bankár Klub 2018. évi első rendezvényére sokan voltak kíváncsiak. A téma sok újdonságra és lehetőségre mutatott rá.

Ezúttal is teltházas volt a győri Kamarai Szalon

A Kamarai Szalon októberi eseményén Knollmár Marica a szívünkhöz vezető utat mutatta be a résztvevőknek.