Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tagozati elnöki köszöntő

A szolgáltatási tagozat elnöksége nevében köszöntöm a honlap látogatóit.

Jól és hatékonyan működő gazdaságot nem lehet elképzelni jól és hatékonyan működő szolgáltatás nélkül. A magyar GDP-hez jelentős hozzáadott értékkel járulnak hozzá a szolgáltatók. A szolgáltatási szektor ereje egyre növekszik, mely köszönhető a hozzáadott értéknek, amit az e szektorban dolgozó cégek a piac igényeinek megfelelve, folyamatosan növelnek. A szolgáltatás lépést tart az iparral, a termeléssel. Ezt azonban csak úgy tudja megtenni, ha nem csupán követi, hanem meg is előzi az elvárásokat, melyeket vele szemben támasztanak. A jövő gazdasága a ma gondolataiban gyökerezik.

A novemberi Kommunikációs Klub is nagy siker volt

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata havonta szervezi meg a KAMARAI KOMMUNIKÁCIÓS KLUB-ot, melynek keretében a Borsodi Műhely Kft. kommunikációs gyakorlatát ismerhették meg az érdeklődők novemberben.

Fergeteges Szolgáltatási Tagozati karácsonyi gála

Kamaránk Szolgáltatási Tagozata ismét egy színvonalas, szórakoztató évzáró műsorral zárta üzleti évét.

Tűzvédelmi szakvizsgát tartottak a győri kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata kamarai tagjai és az érdeklődő vállalkozások részére Tűzvédelmi szakvizsgát szervezett az 1996. évi XXXI tv. 18 § alapján, melyen 30 szakember tett sikeres vizsgát és szerzett vizsgabizonyítványt.

összefoglaló az októberi Autótechnikai Klubról

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata AUTÓTECHNIKA KLUBjának októberi rendezvényén, az autóalkatrész-kereskedelem, a gépjárműjavítás, valamint a feketegazdaság visszaszorításának lehetősége állt a középpontjában.

Házigazda: dr. Nagyszokolyai Iván volt.

Évzáró workshopot tartottak a MUNKAERŐMEGTARTÁS GYAKORLATI TAPASZTALATAIRÓL ÉS LEHETSÉGES MÓDJAIRÓL

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata és a KKV vezetők klubja évzáró workshopot szervezett a MUNKAERŐMEGTARTÁS GYAKORLATI TAPASZTALATAIRÓL ÉS LEHETSÉGES MÓDJAIRÓL, melynek keretében a szeptemberi KKV konferencián elhangzott szakmai tippeket és javaslatokat vitatták meg a szakmai fórum érdeklődőivel.

Ezúttal is teltházas volt a győri Kamarai Szalon

A Kamarai Szalon októberi eseményén Knollmár Marica a szívünkhöz vezető utat mutatta be a résztvevőknek.

Fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte az Épfu-Tanoda Kft.

A jubiláló cég képviselőjét az ünnepség alkalmából a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nevében Orbán Dezső titkár, és Dr. Lakatos István a Kézműipari Tagozat elnöke is köszöntötték.

A Szolgáltatási Tagozat támogatása

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozati elnöksége évről évre támogatja a Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola nemzetközi tanirodai versenyét és kiállítását, melyen számos hazai és külföldi középiskolai csapat mérte össze tudását.

Összefoglaló a Plato csoport találkozójáról, október 25.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozatának támogatásával sikeresen működik a vállalkozásvezetők és első számú cégvezetők részére 2017. májusában életre hívott Plato csoport a kamarában.

Bankár Klub, október 19., GYMSM KIK székház

A bankár klub októberi összejövetelén formabontó pénzügyi megoldásokkal ismerkedhettek meg a résztvevők.