Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tagozati elnöki köszöntő

A szolgáltatási tagozat elnöksége nevében köszöntöm a honlap látogatóit.

Jól és hatékonyan működő gazdaságot nem lehet elképzelni jól és hatékonyan működő szolgáltatás nélkül. A magyar GDP-hez jelentős hozzáadott értékkel járulnak hozzá a szolgáltatók. A szolgáltatási szektor ereje egyre növekszik, mely köszönhető a hozzáadott értéknek, amit az e szektorban dolgozó cégek a piac igényeinek megfelelve, folyamatosan növelnek. A szolgáltatás lépést tart az iparral, a termeléssel. Ezt azonban csak úgy tudja megtenni, ha nem csupán követi, hanem meg is előzi az elvárásokat, melyeket vele szemben támasztanak. A jövő gazdasága a ma gondolataiban gyökerezik.

Gondolatok a "Munkaerő Megtartásának Lehetőségeiről" (2017.09.27.) című konferenciáról

Nagyszerű szakmai élmény részesei lehettünk a Munkaerő Megtartásának Lehetőségeiről szóló konferencián (2017.09.27.) a GYMSM KIK székházában!
Köszönjük előadóinknak a hasznos és gyakorlatias tanácsokat.

 

Új belépő kamarai tagok fórumát tartottak október 16.-án a GYMSM KIK székházában

Kamaránk számára rendkívül fontos, hogy tagjaink a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában létrehozott önkéntes tagságukból a lehető legtöbbet profitálják.

CSR klubrendezvény, vendégelőadó: Dr. Sütő Enikő, október 31., GYMSM KIK székház

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait a TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS ÉS ENNEK SZEMÉLYI VONATKOZÁSAI címmel megrendezésre kerülő CSR klubrendezvényére.

Vendégelőadó: Dr. Sütő Enikő

fotó: Zsigmond László/Life.hu

Szakmai tanulmányút: A Balaton-felvidéken és a Káli-medencében jártak a Kamarai Szalon tagjai

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozatán belül működő KAMARAI SZALON 2017. szeptember 30. - október 1. között, szakmai kirándulást szervezett, melyen a résztvevők többek között ellátogattak a Balaton-felvidékre, a Káli-medencébe és a Kőszegi-hegységbe.

Legyen Győrben startup élet! - Újabb sikeres rendezvény a kamarában!

2017. szeptember 27-én a megyei kamara biztosította a helyszínt a startup vállalkozások számára szervezett szakmai konferenciának. A zsúfolásig megtelt előadóteremben számos fiatal vállalkozó nyert betekintést a startup vállalkozások világába.

Bankár Klub, október 19., GYMSM KIK székház

A bankár klub októberi összejövetelén formabontó pénzügyi megoldásokkal ismerkedhettek meg a résztvevők.

Kamarai Kommunikációs Klub, október 16.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata által szerevzett szeretettel Kamarai Kommunikációs Klub soron következő eseményén,  a NEMAK Győr Alumíniumöntöde Kft. kommunikációs gyakorlatát ismerhettük meg.

"Értékteremtés felsőfokon!" címmel indult Kommunikációs Klub a győri kamarában (2017.09.18.)

Az előadással egybekötött workshop első vendége: Lőre Péter, az AUDI HUNGARIA Zrt. vállalati kommunikáció és kormányzati kapcsolatok igazgatója volt.

Kamarai Szalon a kreativitás jegyében!

A szeptember 27-i programunk középpontjában az EMBER, MINT VÁLLALKOZÁSVEZETŐ ÉS A KREATIVITÁSUNKHOZ VEZETŐ ÚT állt.

Az előadás keretében bemutattuk, hogy hol találhatjuk a kreativitás forrását és milyen úton kell haladnunk ahhoz, hogy odataláljunk.

Összefoglaló: Informatikai Klub 2017.09.26. GYMSM KIK székház

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltatási Tagozata a GINOP 3.2.2. pályázat 2017. szeptemberben életbe lépett változásairól tartotta szeptemberi rendezvényét az Informatikai Klub.

Tűzvédelmi szakvizsga a kamarában!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata kamarai tagjai és az érdeklődő vállalkozások részére 2017. október 28-án Tűzvédelmi szakvizsgát szervez az 1996. évi XXXI tv. 18 § alapján.