Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

GYMSMKIK Női Vállalozói Klub - Tanulj meg mindent, amit lehet...

Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak.” Sarah Caldwelltől származó mottóval invitálta tagjait a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub egy kellemesnek ígérkező áprilisi programra Győrbe.

Honnerné Tibold Dianna meghívására a klub tagjai, Horváth Imre Tamásné klubvezetővel az élen április 13-án részt vettek a Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnázium Győrben megrendezett Szakmák éjszakája elnevezésű rendezvényén, melyen Lehoczky György igazgató tájékoztatást nyújtott az érdeklődőknek az iskolában folyó képzésekről, lehetőségekről, az iskola keretében megszerezhető végzettségekről. A fogyasztóvédelmi előadás ugyancsak számos hasznos információt nyújtott a program látogatóinak.

GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub – folytatódik az együttműködés a régió sikeres kulturális vállalkozásaival

Hangversenylátogatással folytatódott 2018. február 22-én a GYSMKIK Női Vállalkozói Klubjának együttműködése az 50 éves Győri Filharmonikus Zenekarral. A remek hangulatú koncerten „A bűvészinas” és „Rómeó és Júlia” válogatásokat hallgathattak a tizenhét fővel jelen lévő klubtagok. A régió sikeres kulturális vállalkozásainak megismerése és együttműködése a győri zenekarral a tavalyi évben kezdődött. A fennállásának 3. születésnapját ünneplő klub vendégei voltak a zenekar művészei és karmesterük Berkes Kálmán. A csütörtöki este, felejthetetlen zenei élmény, kiváló kikapcsolódás volt a vállalkozásokat vezető hölgyek számára.

Köszönjük Filharmonikusok, köszönjük Willis karmester Úr! – tájékoztatott az eseményről Ferenczi Katalin a klub elnökhelyettese.

Női Klub koncerten 2018. február

Fémiparos találkozó a kamarai Női Vállalkozói Klubban - 2018. január

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja 2018-ban első eseményét a Ferenczi Fémipari Kft. győri telephelyén tartotta, eleget téve az egyik cégtulajdonos, Ferenczi Katalin meghívásának. Rajta kívül a klubtagok között többen szintén fémipari céget vezetnek. Így a találkozó fémiparosok tapasztalatcseréjét is jelentette. Idén is sziporkázott a csapat, számos ötletből kellett kiválasztani a klubtagok számára legmegfelelőbbeket, amikor 2018. évi programjaikat meghatározták.

Ferenci Fémipari Kft-nél a Női Klub 2018

Kamarai Női Vállalkozói Klub – bővülnek a határon túli kapcsolatok

A 2016-os adatok szerint Ausztriában 13 876 női vállalkozó volt Burgenlandban .Az egy fős női vállalkozások aránya nagyon nagy 57.8 százalék. A GYMSM KIK női vállalkozói három éve közösséget alkotnak.

A klub tagjai november 22-én a burgenlandi Gazdasági Kamarához látogattak a nők vezette vállalkozások sikereinek és kihívásainak tapasztalatcseréje céljából, Horváth Imre Tamásné klubvezetővel az élen.

Női Klub Burgenlandban tanácskozik 2017

„Nőnek lenni jó!” konferencián vett részt a Női Vállalkozói Klub (GYMSMKIK) delegációja

Hatodik alkalommal rendezte meg a Nőnek lenni jó! Konferenciát, „Az Álmaink”, címmel a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt támogatásával és több vállalat hozzájárulásával, 2017. szeptember 22.-én Kecskeméten a megyei kamara (BKMKIK) Női vállalkozói Klubja, élén Csatos Erika vezetésével. Az eseményen a GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja öt fős delegációja VIP vendégként vett részt, Horváth Imre Tamásné klubelnök vezetésével.

Kecskemét 2017. szeptember

Innováció a sportban

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja azt vallja, hogy a legjobb prevenció a megfelelő életforma, ami a sport nélkül elképzelhetetlen. A sportban is érdekes az innováció. A rúdsportot is egy innovatív mozgásformának tekintik. Ezért is találkoztak a a Vertical Spin & Fitness Sportegyesület képviselőivel, hogy tapasztalatot gyűjtsenek a sportágról.

rúdsport 2017

Találkozás és könyvdedikálás Mihael Leierrel

A cikket megnyitva a videó nagyobban is vetíthető

Egészséges Vállalkozók Program 2018. I. negyedév

A klub februárban és március elején három alkalommal, az Egészséges Vállalkozók Programjuk keretében kihelyezett klubnapokat tartott Győrben a "Sóbarlangban" Budai Henrietta klubtag meghívására. A klubtagok kis csoportokban ismertek meg relaxációs technikákat és a sóterápia jótékony hatását.

Sóbarlangban 2018

Munkamegbeszélést tartott a GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub elnöksége

Az aktív üzletasszonyok számos kiváló javaslatot kaptak a klubtagoktól. Súlyozni, az anyagi lehetőségekhez mindenképpen igazítani kell a megvalósítható programokat. Ezért találkozott a kamarában 2018. február 15-én Horváth Imre Tamásné klubvezető, Ferenczi Kata klubvezető helyettes, Gál Renáta, Horváthné Borsodi Mónika és Horváth Angyalka elnökségi tagok. a megbeszélésen réészt vett még Nagy Enikő a klubot a kamarai munkaszervezet részéről segítő klubtitkár is.

GYMSM KIK Női Vállalkozói Klub munkamegbeszélés 2018.

 

A kamarai GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub diákokat ajándékozott meg

A három éve alakult klub öt tanulónak adott 10-10 ezer forintos ajándékutalványt december 20-án, akik a Győri Szolgáltatási SZC Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájába járnak. Az iskolában Horváth Imre Tamásné klubelnök adta át és boldog ünnepet, sok sikert kívánt további tanulmányaikhoz. Az alkalom lehetőséget nyújtott beszélgetésre az iskola képviselőivel is. A klub fennállása óta minden év végén jótékonykodik. Támogatott már hátrányos helyzetű gyermekeket segítő alapítványt, és tehetséges gyermeket is.

TUDÁSÁTADÁS – GENERÁCIÓK ÖSSZEFOGÁSA A CSALÁDBAN ÉS A MUNKAHELYEN címmel nemzetközi konferenciát tartottak Budapesten

A Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség (MNKSZ) a Personal Hungary Emberierőforrás- menedzsment Szakkiállításon nemzetközi konferenciát rendezett a generációk közötti tudásátadás témakörében. Az MNKSZ saját rendezvényein, valamint az ENSZ-es és Európai Uniós projektjein keresztül sok éve képviseli azt a szemléletet, hogy az idősebb generációk szakmai és élettapasztalata olyan érték, amelyet nem szabad veszni hagyni, sem a családok, sem a fiatalabb generációk szakemberei számára. Az eseményen átadták a Legjobb Női Munkahely 2016. díjait is. A győri székhelyű ED.HAAS Kft. különdíjet vehetett át a 250 fő alatti foglalkoztató vállalkozások kategóriájában.

Díjazottak MNKSZ 2017-11-16

"ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN” HÍDSÉTÁT ÉS KONFERENCIÁT tartottak Győrben

2017. október 16.

Minden év októbere a mellrák elleni kampány hónapja. A kampány első napján, október 1-én – amely a mellrák elleni küzdelem világnapja -, világszerte nők milliói hívják fel a figyelmet a betegségre.  A kamara önkéntes tagja, az Ed.Haas Hungária Kft. fő támogatásával október 13-án Győrben egy rózsaszín szalagos figyelemfelhívó sétából, valamint azt követően egy tájékoztató jellegű előadássorozatból álló rendezvénysorozat zajlott több száz résztvevővel. A kamara Női Vállalkozói Klubja számos tagja részt vett az eseményen.

Női klubosok egy része az eseményen

Három éves lett a GYMSKIK Női Vállalkozói Klub

Michael Leier úr meghívására 2017. szeptember 27-én Győrben, a Leier City Center impozáns épületében ünnepelte harmadik születésnapját. A házigazda Leier úr az elmúlt időszakban többször is vendége volt a klubnak a kamarában, értékes beszélgetést folytatva pályafutásáról, a cégutódlás kérdéseiről, a határokon átnyúló vállalkozásai évtizedes tapasztalatairól. Az eseményre unokái is elkísérték.

Michael Leier köszöntője 2017 szeptember

Generációk családi cégben - a kontroll 11 pontja /kihelyezett májusi klubülés

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub májusi programjaként a céges generációváltás témájával foglalkozott. Meglepetés vendég Kürti Tom volt ( http://www.kkvmagazin.com/v/felertunk-a-nagymamakhoz/.) A szakmai "élménynap" három órásra sikerült, jó hangulatban, sziporkázó tudásátadással.

Kürti Tom

Tapasztalatgyűjtés Bécsben (WKO) - Nő a gazdaságban Ausztriában és Magyarországon

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubjának delegációja a Bécsi Gazdasági Kamara (WKO) Nő a gazdaságban tagozatának meghívására részt vett a hagyományos, Tavaszi ébredés című programjukon, 2017. március 16-án Bécsben.

csoportkép Bécs 2017-03-16