Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Innováció a sportban

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja azt vallja, hogy a legjobb prevenció a megfelelő életforma, ami a sport nélkül elképzelhetetlen. A sportban is érdekes az innováció. A rúdsportot is egy innovatív mozgásformának tekintik. Ezért is találkoztak a a Vertical Spin & Fitness Sportegyesület képviselőivel, hogy tapasztalatot gyűjtsenek a sportágról.

rúdsport 2017

Találkozás és könyvdedikálás Mihael Leierrel

A cikket megnyitva a videó nagyobban is vetíthető

Céglátogatás és Sóbarlang

Budai Henrietta az Útkom-Design Kft (http://terkitoltoanyag.hu/) ügyvezetője fogadta látogatásra a GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub tagjait. Tájékoztatást adott vállalkozó tevékenységéről, a több lábon állásról, a család és a vállalkozói lét összeegyeztetéséről. A találkozó az általa működtetett győri sóbarlangban ( http://www.sobarlanggyor.hu) folytatódott, rámutatva, hogy egészséges vállalkozást egészséges vállalkozásvezetők tudnak működtetni. A céglátogatást a többi klubtag február 2-án folytatja. A kamara ereje a közösségekben is van.

montázs

A női sikerről beszélgettek március 8-án Győrben, a kamarában

„A nő: tetőtől talpig élet.” – címmel, Weöres Sándor szavaival hívta Győrbe, a kamarai székházba a kamara vezetése (GYMSMKIK), a hölgy vállalkozásvezetőket és a vállalkozások menedzsmentjének vezető hölgytagjait nőnapi pódiumbeszélgetésre, amelyet a kamara elnöke, Pintér-Péntek Imre vezetett.

Kamarai Nőnap 2017-03-08

Generációk családi cégben - a kontroll 11 pontja /kihelyezett májusi klubülés

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub májusi programjaként a céges generációváltás témájával foglalkozott. Meglepetés vendég Kürti Tom volt ( http://www.kkvmagazin.com/v/felertunk-a-nagymamakhoz/.) A szakmai "élménynap" három órásra sikerült, jó hangulatban, sziporkázó tudásátadással.

Kürti Tom

Tapasztalatgyűjtés Bécsben (WKO) - Nő a gazdaságban Ausztriában és Magyarországon

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubjának delegációja a Bécsi Gazdasági Kamara (WKO) Nő a gazdaságban tagozatának meghívására részt vett a hagyományos, Tavaszi ébredés című programjukon, 2017. március 16-án Bécsben.

csoportkép Bécs 2017-03-16

Céglátogatás a Gimex Hidraulikánál

A kamara Női Vállalkozói Klubja a generációk a cégben és a Valentinnap jegyében céglátogatáson, előadásokon, kultúrműsoron és kreatív cukrászkodáson vettek részt Győrben a GIMEX székhelyén. Számos tapasztalattal összesűrített fantasztikus program volt. Köszönjük a házigazdáknak és a közreműködőknek!.Gimex-nél 2017

Programalkotó klubtalálkozó 2017. január 18.

A klubtagok nagy érdeklődéssel és aktivitással vettek részt a 2017. évi klub tevékenységét megálmodó munkában. Többen felajánlották, hogy cégük telephelyén ismertetik meg tevékenységükkel, szolgáltatásaikkal társaikat. Szóba kerültek a klub által képviselt értékek is. A 2017. évi programok ennek jegyében kerültek kiválasztásra.

Női Vállalkozói Klub 2017 január Győr