Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

TUDÁSÁTADÁS – GENERÁCIÓK ÖSSZEFOGÁSA A CSALÁDBAN ÉS A MUNKAHELYEN címmel nemzetközi konferenciát tartottak Budapesten

A Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség (MNKSZ) a Personal Hungary Emberierőforrás- menedzsment Szakkiállításon nemzetközi konferenciát rendezett a generációk közötti tudásátadás témakörében. Az MNKSZ saját rendezvényein, valamint az ENSZ-es és Európai Uniós projektjein keresztül sok éve képviseli azt a szemléletet, hogy az idősebb generációk szakmai és élettapasztalata olyan érték, amelyet nem szabad veszni hagyni, sem a családok, sem a fiatalabb generációk szakemberei számára. Az eseményen átadták a Legjobb Női Munkahely 2016. díjait is. A győri székhelyű ED.HAAS Kft. különdíjet vehetett át a 250 fő alatti foglalkoztató vállalkozások kategóriájában.

Díjazottak MNKSZ 2017-11-16

"ÖSSZEFOGÁS AZ EGÉSZSÉGÉRT A MELLRÁK ELLEN” HÍDSÉTÁT ÉS KONFERENCIÁT tartottak Győrben

2017. október 16.

Minden év októbere a mellrák elleni kampány hónapja. A kampány első napján, október 1-én – amely a mellrák elleni küzdelem világnapja -, világszerte nők milliói hívják fel a figyelmet a betegségre.  A kamara önkéntes tagja, az Ed.Haas Hungária Kft. fő támogatásával október 13-án Győrben egy rózsaszín szalagos figyelemfelhívó sétából, valamint azt követően egy tájékoztató jellegű előadássorozatból álló rendezvénysorozat zajlott több száz résztvevővel. A kamara Női Vállalkozói Klubja számos tagja részt vett az eseményen.

Női klubosok egy része az eseményen

„Nőnek lenni jó!” konferencián vett részt a Női Vállalkozói Klub (GYMSMKIK) delegációja

Hatodik alkalommal rendezte meg a Nőnek lenni jó! Konferenciát, „Az Álmaink”, címmel a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt támogatásával és több vállalat hozzájárulásával, 2017. szeptember 22.-én Kecskeméten a megyei kamara (BKMKIK) Női vállalkozói Klubja, élén Csatos Erika vezetésével. Az eseményen a GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja öt fős delegációja VIP vendégként vett részt, Horváth Imre Tamásné klubelnök vezetésével.

Kecskemét 2017. szeptember

Innováció a sportban

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubja azt vallja, hogy a legjobb prevenció a megfelelő életforma, ami a sport nélkül elképzelhetetlen. A sportban is érdekes az innováció. A rúdsportot is egy innovatív mozgásformának tekintik. Ezért is találkoztak a a Vertical Spin & Fitness Sportegyesület képviselőivel, hogy tapasztalatot gyűjtsenek a sportágról.

rúdsport 2017

Kamarai Női Vállalkozói Klub – bővülnek a határon túli kapcsolatok

A 2016-os adatok szerint Ausztriában 13 876 női vállalkozó volt Burgenlandban .Az egy fős női vállalkozások aránya nagyon nagy 57.8 százalék. A GYMSM KIK női vállalkozói három éve közösséget alkotnak.

A klub tagjai november 22-én a burgenlandi Gazdasági Kamarához látogattak a nők vezette vállalkozások sikereinek és kihívásainak tapasztalatcseréje céljából, Horváth Imre Tamásné klubvezetővel az élen.

Női Klub Burgenlandban tanácskozik 2017

Generációk családi cégben - a kontroll 11 pontja /kihelyezett májusi klubülés

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klub májusi programjaként a céges generációváltás témájával foglalkozott. Meglepetés vendég Kürti Tom volt ( http://www.kkvmagazin.com/v/felertunk-a-nagymamakhoz/.) A szakmai "élménynap" három órásra sikerült, jó hangulatban, sziporkázó tudásátadással.

Kürti Tom

Tapasztalatgyűjtés Bécsben (WKO) - Nő a gazdaságban Ausztriában és Magyarországon

A GYMSMKIK Női Vállalkozói Klubjának delegációja a Bécsi Gazdasági Kamara (WKO) Nő a gazdaságban tagozatának meghívására részt vett a hagyományos, Tavaszi ébredés című programjukon, 2017. március 16-án Bécsben.

csoportkép Bécs 2017-03-16