Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Marketingről Mosonmagyaróváron a kamarai KKV Klub szervezésében - 2018. március 1.

A kamarai KKV Klub vezetése március 1-i klubrendezvényének, Mosonmagyaróváron a Gaben Étterem, Borbár és Vinotéka adott helyszínt.  Témája: „Új trendek a marketingben és az értékesítésben”. Előadó: Jagodics Rita, marketing szakértő, beszélgetőpartnere Pintér-Péntek Imre, az X-Meditor Kft. ügyvezetője, a GYMSM KIK elnöke volt. „Kérdéseire nem csak válaszokat, de megoldásokat is kaphat a rendezvényen – hívta az esemény előtt az érdeklődőket Horváth Szabolcs klubvezető. Hírünket megnyitva útravalót és videóüzenetet is találhat.

Marketingről Mosonmagyaróváron 2018. március 1.

Mosonmagyaróvár Térség elnökségi ülés 2017.09.13.

A Mosonmagyaróvári Térség elnökségi ülésén az alábbi napirendi pontok hangzottak el:

"Párbeszéd az iskolák és a kamara szakemberei között"

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvár Térsége már hagyomásnyosnak mondható összejövetelét szervezte meg a térségben működő iskolák vezetőinek

közreműködésével, 

"Párbeszéd az iskolák és a kamara szakemberei között" címmel

 2017. március 23-án 

Mosonmagyaróvár térségi elnökségi ülés

2017. február 16.

Térségi elnökségi ülés 2017.0216. 15.30 óra

 

A rendezvény meghívottaknak szól

Kamarai bemutatkozó látogatás - Kimle-Ásványráró 2016. november 30.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvár Térségének elnöke Pénzes László kamarai bemutatkozó látogatást tett  a környékbeli települések polgármestereinél. A látogatáshoz Kimlén Baán Miklós térségi küldött, Ásványrárón pedig Fazekas György volt térségi küldött  is csatlakozott.

A kamara emlékplakettet adott át az Ipartestületnek Mosonmagyaróváron

2017. november 13.

Újra birtoka került a Mosonmagyaróvár és Környéke Ipartestület székháza.

Az iparosok által 1939-ben épített székházat 1949-ben államosították. 2017. november 10-én tartották az ünnepélyes átadóját. Az ipartestület közel hetven év után visszakapta jogos jussát. Az épület az iparosok találkozási pontjaként szolgál majd, ahol őrzik hagyományaikat, de továbbképzésre is lesz lehetőség.

Az esemény alkalmából a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara emlékplakettet adott át a partner szervezet részére.

Mosonmagyaróvár térségi elnökségi ülés

2017. március 27.

Győr-Moson-Soipron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvári Térségi elnöksége soron következő ülését tartotta meg március 23-án 16.00 órakor.

 

 

 

 

 

 

„A fiatal korosztályt érintő drogproblémák és azok felhasználásának veszélyei” - Víz világnapja zárórendezvénye

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvári Térsége és az  AQUA Szolgáltató Kft. a  Víz világnapja zárórendezvényeként 2017. március 23-án 10.00 órától Pápai Gyula bűnmegelőzési főelőadó előadásában egy záró rendezvényt szervezett,

 „A fiatal korosztályt érintő drogproblémák és felhasználati szokások veszélyei” címmel.

 Térségi elnökségünk kiemelt feladatának tekinti a pályaorientációt, s ezért  fontosnak tartjuk, hogy a pályaválasztás előtt álló diákok figyelmét felhívjuk az élvezeti szerek használatának  veszélyeire, s  ezáltal pozitív hatással legyünk a későbbi fejlődésükre.

Örömünkre szolgált, hogy a diákok több, mint 370 fővel voltak jelen a rendezvényen!

 

Kihelyezett térségi elnökségi ülés- stratégiai megbeszélés

2017. január 30.

A Győr.-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvár Térségének elnöksége 2017. január 27-28-án kihelyezett térségi elnökségi ülést tartott, melynek fő témája a stratégia alkotás, a 2017-es rendezvény- és költségterv összeállítása volt.

Bemutatkozó látogatás a Polgármesteri Hivataloknál-Halászi, Darnózseli

2016. december 1.
Halászi
Halászi

 

Utolsó állomásaihoz érkezett a polgármesteri  bemutatkozó  látogatás, melyen a  Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvár Térségének elnöke Pénzes László és térségi vezetője dr. Horváthné Fülöp Krisztina vett részt.

Látogatásunk elsődleges célja a kamara bemutatása, az együttműködési lehetőségek feltérképezése volt.

Gyakorlati szakmai oktató eszközöket adományoztak

2016. februárban, építőipari kéziszerszámokkal és kisgépekkel támogatta a mosonmagyaróvári Hunyadi-iskola diákjait a megyei kereskedelmi és iparkamara Mosonmagyaróvár Térség elnöksége, több csatlakozó támogatóval együtt. További célokhoz, további támogatókat is várnak!

Támogatók és Hunyadis diákok 2016.