Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

 

Tisztelt Jelenlegi és Leendő Kamarai Tagunk! Kedves Érdeklődő!Lakatos István kamarai Kézműipari tagozati elnök

 

A Kézműipari Tagozat nevében köszöntöm. Örömömre szolgál, hogy meglátogatta oldalunkat. Az alábbiakban a tagozat a tagok életébe, és a tagozati élet eseményeibe kap bepillantást. Remélem, hogy ennek alapján úgy dönt, hogy ennek a tevékenységnek alkotó részese kíván lenni.

 

Dr. Lakatos István elnök, Kézműipari Tagozat

 

További információt ad Bozsoky Brigitta a +36 96 520 211-es telefonszámon, vagy a bozsokybrigitta@gymskik.hu címen.

 

Szakmai fejlesztő és kapcsolatépítő workshop fodrászok részére

Szeretettel meghívjuk a GYMSM KIK Kézműipari tagozat Egészségügyi és szépségipari szakmai osztályának fodrászok részére szervezett 4 állomásos professzionális workshopjára, melynek első alkalma 2017. május 29-én kerül megrendezésre a kamarában.

Előadást tartottunk a jogszabályváltozásokról és azok gyakorlati alkalmazásáról a vendéglátó-iparban

Jankó Ernő a kamara Turisztikai szakmai osztályának elnöke nyitotta meg azt a tájékoztatót, amelyet a kamara Kereskedelmi-, és Kézműipari tagozata a megyei vállalkozások hiteles tájékoztatása érdekében szervezett Győrben. Fő témák az éttermi Áfa törvény változása, a KIVA, valamint a vendéglátóipari termékek élelmiszerbiztonsági feltételei, táplálkozás-egészségügyi előírásai, továbbá az ezekkel kapcsolatos ellenőrzések és gyakorlati alkalmazások.

Módosultak a kötelező tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás szabályai

Az építésügyi és építésfelügyeleti hatósági eljárásokról és ellenőrzésekről, valamint az építésügyi hatósági szolgáltatásról szóló 312/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet módosítása szerint az építésfelügyeleti hatóság ellenőrzi (vagy ellenőrizheti), hogy a kivitelező rendelkezik-e a kormányrendeletben meghatározott felelősségbiztosítással.

Vendéglátás Akadémia - szakmai utat szerveztünk a veszprémi roadshowra

A vendéglátóipar legújabb trendjei és az adóváltozások volt a fő témája a 2016. november 30-án megrendezett Vendéglátás Akadémia c. rendezvénynek. A roadshow utolsó állomásának a veszprémi Séf Iskola, valamint a Séfkrajcár Étterem adott otthont, amelyre a Kézműipari tagozat szervezésében a győri vállalkozások is eljuthattak.

Höveji csipkevarró tanfolyam indul a kamarában

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozata a Kisalföldi Népművészek Egyesületével közösen höveji csipkevarró tanfolyamot- szakkört indít a kamara épületében 2016. december 8-án.

A Kézműipari tagozat megválasztott küldöttei és tisztségviselői /2016-2020/

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2016. október 5-én a kamara győri székházában tartotta tisztújító küldöttgyűlését. Az alábbiakban a Kézműipari tagozat küldötteiről, valamint a küldöttgyűlés által megválasztott tisztségviselőkről kaphatnak tájékoztatást.

Autótechnika klubot hívott életre a kamara!

2017. április 7-én a GYMSM KIK Szolgáltatási- és Kézműipari tagozata összefogásában megalakult az Autótechnika klub, mely az autófenntartó iparág szakmai képviselőinek nyújtott és nyújt a jövőben is hasznos információkat.

Építőipari vállalkozások konferenciája

Kamaránk Kézműipari tagozata az Ipari tagozattal együttműködésben építőipari vállalkzások részére szervezett konferenciát. A két tagozat összefogásával, illetve a Győri Ipartestület, valamint a Győr és Vidéke Ipartestület támogatásával megvalósult rendezvényen a résztvevők tájékoztatást kaphattak az építőipari vállalkozásokat érintő jogszabályváltozásokról, különös tekintettel a 2017. évtől bevezetésre került kötelező bizotsításról.

Kapcsolatépítés és jótékonyság a XV. Kézműipari Tagozati Bálon

Kamaránk Kézműipari tagozata idén is nagy sikerrel rendezte meg 2017. január 28-án az immár 15. születésnapját ünneplő jótékonysági bálját. A rendezvény céljai között szerepel a jótékonyság mellett, hogy a tagozat tagjai kötetlenebb formában is találkozzanak, szorosabbra fűzve ez által személyes és üzleti kapcsolataikat.

Építőipari vállalkozások részére tartottunk fórumot Győrben

A kamara Ipari-,  valamint Kézműipari tagozata által szervezett rendezvényen hasznos információkat hallhattunk a lakásépítés és bérlakásépítés helyzetéről, a Teljesítésigazolási Szakértői Szerv munkájáról, a kivitelezői regisztrációról, valamint az építőipari ellenőrzésekről.

Rábaközi hímző tanfolyam indul a kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozata a Kisalföldi Népművészek Egyesületével közösen rábaközi hímző tanfolyamot- szakkört indít a kamara épületében 2016. december 7-én.