Üdvözöljük a

SZAKMAI ÚT A KERESKEDELMI ÁGAZAT BESZÁLLÍTÓIHOZ | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

SZAKMAI ÚT A KERESKEDELMI ÁGAZAT BESZÁLLÍTÓIHOZ

Az eddigi évekhez hasonlóan Kereskedelmi Tagozatunk idén is szakmai utat szervez annak érdekében, hogy vállalkozásaink megismerhessék a Győr és környékén működő élelmiszergyártó cégek kínálatát és egyben lehetőséget biztosítsanak további kapcsolatok kiépítésére az érintett felek között.

Időpont: 2017. június 29. (csütörtök)

Utazás módja: 19 fős autóbusz

Programterv

7:45.    Gyülekező a Kamara aulájában

8:00     Indulás a Kamarától kisbusszal

8:30     Látogatás a TUTTI Kft.-nél

11:00   Látogatás a HIPP Kft.-nél

13:00   Ebéd Bősárkányban a Hétvezér Csárdában

14. 15 Látogatás a Rábcakapi Biokertészetben

15:30   Látogatás a Réti Pálinkaháznál: a Pálinkaház bemutatása, kóstolóval egybekötve

17.30   Tervezett érkezés Győrbe a Kamara székházához

 

Részvételi díj

  • Kereskedelmi tagozat tagjai számára: 2500Ft+áfa/fő
  • Regisztrált tagok számára: 4500Ft+áfa/fő

 

Jelentkezési határidő: 2017. június 22. (csütörtök) 12.00

 

 

 

Kérjük részvételi szándékát a csatolt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével jelezni

Nagyné Csík Adrienn kereskedelmi tagozati titkárnak a kertagtitkar@gymskik.hu címen, vagy a 96/520-291-es FAX számon.

Vásárlási lehetőség minden szolgáltatónál biztosított a résztvevők részére!

FELKERESETT VÁLLALKOZÁSOK

Tutti Kft.

 

100%-ig magyar tulajdonban lévő céget Prohászka Ottó vezetésével négy magánszemély alapította 1986-ban. A vállalkozás gyakorlatilag a semmiből indult és mára közepes méretű társasággá nőtt, s találta meg helyét a belföldi és külhoni piacokon. Fő termékeik: fagylaltporok, instant és granulált kész- és félkész termékek, italporok, ital automatákhoz töltőanyagok, cukrászati alapanyagok, kávé krémporok, valamint vitamintabletták és táplálék kiegészítők. Specialitásuk, hogy a multikkal szemben egyedi termékek gyártását is gazdaságosan meg tudjuk oldani, amely által ki tudjuk tölteni a legkülönbözőbb piaci réseket is. Éves forgalmuk több, mint 3 milliárd forintot tesz ki. A foglalkoztatottak száma 90 fő. Az évek folyamán a Tutti Kft. olyan jól szervezett, jól működő üzem lett, ami hosszabb távra képes a jövőjét meghatározni. Szeretnénk megtartani azt a középvállalati méretet, melynek legfőbb értékei a rugalmasság, az innováció, a vevőközpontúság és a családias baráti légkör.

http://www.tutti.hu/

Hipp Kft.

 

A HiPP Kft. a hazai piacon kívül több, mint 40 ország vásárlói részére gyárt és exportál bébiételt, ezzel jelentősen hozzájárulva a magyar mezőgazdasági export árbevételeihez, valamint a biotermékek ismertségének növeléséhez.

http://hipp.hu/

Rábcakapi Biokertészet

 

A gazdaság mára egy 150 hektáros (30 hektár zöldségféle, 120 hektár gabona) ökológiai mintagazdasággá nőtte ki magát, miközben a megtermelt növények palettája folyamatosan bővült az évek folyamán. A szorgalmas munkának és az elnyert pályázatoknak köszönhetően a korszerű követelményeknek megfelelő gépparkot és hűtőházrendszert alakítottak ki, valamint rendelkeznek egy köves őrlésű malommal és pelyhesítővel is, mely főként a saját gabonaféléink feldolgozására szolgál.Bevételeinket főként a friss és feldolgozott zöldség és gabonafélék háztól történő közvetlen értékesítésére alapozzuk, de a főbb növényekre előre leszerződünk, ami egyfajta biztonságot is jelent a gazdaság és dolgozói számára. Terményeink java részét a budapesti Öko-piacra szállítjuk, de üzleti kapcsolatban állunk a hanságligeti HIPP Kft-vel, a budapesti Biopont Kft-vel, valamint a szarvasi Biohungaricum Kft-vel, valamint több kisebb bio bolttal is.

http://biokerteszet.com/

Réti Pálinkaház

A Réti Vendégház és Pálinkafőzde műemlékjellegű épületei Magyarország nyugati határán, Tárnokréti településen találhatók. Teljesen felújított, minden igényt kielégítő falusi házunkban: tágas, külön fürdőszobás szobák; jó felszerelt konyha; infraszauna; fűthető udvari medence; csendes, parkosított udvar játszótérrel, háziállatokkal. Kereskedelmi „látvány” pálinkafőzdénk megtekintése pálinka kóstolással, pálinka vásárlási lehetőséggel. Pálinka bérfőzés hozott cefréből, akár kisebb mennyiségből is.

http://www.retipalinkahaz.hu/

 

Időpont: 2017. 06. 29. 07:45 - 2017. 06. 29. 17:30
Jelentkezés határideje: 2017. 06. 26. 23:00