Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

 A Kereskedelmi Tagozat elnöksége nevében köszöntöm Önt az oldalunkon. Tagozatunk küldetése, hogy naprakész információkat szolgáltasson tagjaink, leendő tagjaink és az érdeklődők számára a kereskedelem, az élelmiszer-kereskedelem, az idegenforgalom és a szállítmányozás területéről. Rendézvényeinkkel, programjainkkal ezt kívánjuk megvalósítani. Arra bíztatom Önt, hogy használja ki Tagozatunk és a Kamara által kínált lehetőségeket. Kérjen, kérdezzen, véleményezzen, mi az Önök rendelkezésére állunk!

Kamarai delegáció vett részt az Utazás 2018. kiállításon, Budapesten

Március első napján megnyílt az ország és a kelet-közép-európai régió egyik legjelentősebb turisztikai seregszemléje, az Utazás 2018 kiállítás, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. 280 kiállító mutatkozik be 23 országból – mondta Ganczer Gábor, a szervező Hungexpo Zrt. vezérigazgatója a rendezvény megnyitóján.  A kamara (GYMSMKIK) Kereskedelmi tagozata hét fős delegációval gyűjtött szakmai tapasztalatot a nyitónapon.

Kamarai delegáció

Győr legtáncosabb rendezvénye lett a 8.Turizmus Bál

Új helyszín, friss stílus, aktuális témaválasztás hozta meg a sikert a 2018 évi báliszezon zárórendezvényének!  Az idei bál a hazai értékeket helyezte a középpontba. Bemutatkoztak a Hungarikumok, a Megyerikumok és azok a vállalkozások, akik azzá szeretnének válni a jövőben. A megye értékei az ünnepi ital- és ételsor összeállításában is szerepet kaptak.

8. Turizmus Bál 2018. Győr

Kereskedők Napja, szakmai fórumot rendezett a győri kamara

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozatának kereskedelmi szakmai osztálya 2017. november 14-én szakmai fórumot szervezett a kamarában, melynek keretében az alábbi témákra hívtuk fel a kereskedelmi ágazatba tartozó vállalkozások figyelmét:

pályázati szakmai fórumot tartottak a győri kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozata és Turisztikai Szakmai Osztálya 2017. november 8-án pályázati szakmai napot szervezett a turisztikai ágazatban működő vállalkozások részére, melynek keretében előadóink a program érdeklődői számára bemutatták a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiát és a Kisfaludy Turisztikai Program keretében elérhető aktuális pályázati lehetőségeket.

A Jövedéki és Dohányklub novemberi szakmai rendezvényére nagy volt az érdeklődés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Élelmiszerkereskedelmi Szakmai Osztálya és a Jövedéki és Dohányklub 2017. november 7-én szakmai rendezvényt szervezett, melynek keretében az alábbi témákkal ismerkedhettek meg az érdeklődő kereskedők és vállalkozásvezetők a kamarában:

Turisztika - Üzleti szakmai út és szakvásár látogatás Olaszországba

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozatának elnöksége tisztelettel meghívja Önt a 2018. április 13-16. (péntek-hétfő) között Olaszországba szervezett üzleti szakmai útjára. Programunk keretében látogatást teszünk a Il Salone Nazionale delle Sagre szakmai vásáron, ahol a  nemzeti étkezési tradíciók, a kultúra és a turizmus kapnak főszerepet.

Időpont:                     2018. április 13-16., péntek-hétfő                            

Helyszín:                    Olaszország, Ferrara és Modena

Utazás:                       Kamarai kisbusszal

Szállás:                      2 éjszaka Ravenna környékén, Marina Romeában ***

                                     1 éjszaka Modena környékén, Gaidában ***szállodában

Jelentkezés: 2018. március 14. szerda 16:00 óráig a koordinacio@gymskik.hu e-mail címen.

 

Kereskedők napja Győrben - Adatvédelem és kamerarendszerek a kereskedelmi- és szolgáltató egységekben

A kamarai Kereskedelmi tagozat Kereskedelmi szakmai osztálya az adatvédelmi szabályok változásának kapcsán szakmai tájékoztatót szervez.

Fuvarozói tájékoztatót és fórumot szervezett a kamara (GYMSM KIK) Győrben

Erdei Péter, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének főtitkár helyettese nagyon izgalmas, esetenként sok kérdést felvető témákról tartott tájékoztatót a február 14-én tartott rendezvényen, úgymint

- A Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer végleges jogszabályi háttere, működése, bírságolás, anomáliái

- Az Európai Unió közúti fuvarozás helyzetével foglalkozó komplex jogszabály javaslat (EU mobilitási csomag)

- Egyéb aktuális szakmánkat érintő változások (45 órás pihenőidő, e-CMR, stb.)

(A cikket megnyitva videóhír is vetíthető.)

Ilyen még nem volt! Ballagási Kiállítás 2017, összefoglaló

Összefoglaló az I. Ballagási Kiállításról, melyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata szervezett 2017 őszén.

Visszatekintő az I. Ballagási Kiállítás eredményeire

A GYMSM KIK széházban, 2017. szeptember 21-23., 25-én megrendezett kiállításról Molnár Albert, a Kereskedelmi Tagozat alelnökének összefoglalóját olvashatjuk.

Elnökségi ülés Mosonmagyaróváron október 25-én

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata 2017. október 25-én tartotta a tagozat soron következő, a Mosonmagyaróvári Térségi elnökséggel közösen megrendezett elnökségi ülését Mosonmagyaróváron.