Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

 A Kereskedelmi Tagozat elnöksége nevében köszöntöm Önt az oldalunkon. Tagozatunk küldetése, hogy naprakész információkat szolgáltasson tagjaink, leendő tagjaink és az érdeklődők számára a kereskedelem, az élelmiszer-kereskedelem, az idegenforgalom és a szállítmányozás területéről. Rendézvényeinkkel, programjainkkal ezt kívánjuk megvalósítani. Arra bíztatom Önt, hogy használja ki Tagozatunk és a Kamara által kínált lehetőségeket. Kérjen, kérdezzen, véleményezzen, mi az Önök rendelkezésére állunk!

Jelentkezzen Ön is! Szakmai kirándulás az egyedülálló XIV. Magyarországi Újbor és Sajtfesztiválra

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi tagozata szeretettel meghívja Önt a 2017. november 25-26. között megrendezésre kerülő XIV. Magyarországi Újbor és Sajtfesztiválra.

Tartalmas kamarai péntek, GYŐR+ TV összefoglalója

Konferenciát és látványnapot tartottak a megyei kereskedelmi és iparkamarában pénteken (2017.10.06.)

Szálláshely létesítés – szálláshelyfejlesztés

Most már mind a kettő lehetséges pályázati forrásból!

Szakmai nap - a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozat elnökségi tagjai és felelős tisztségviselői számára

A szakmai program keretében a tagozat értékelte a választások óta elért eredményeket, elemezte a tagozat működését és meghatározta jövőbeni irányait.

Nagy sikerrel zajlott "A jelen tanulója, a jövő mestere" szakmai verseny a győri kamarában

Köszönjük a támogatóknak, a felkészítő tanároknak, és persze a versenyzőknek ezt a felejthetetlen napot.

szakmai fórum: A TURISZTIKAI ÁGAZAT AKTUÁLIS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEIRŐL ÉS A NEMZETI TURIZMUSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁRÓL

  • Nemzeti  Turizmusfejlesztési stratégia 2030 bemutatása
  • A Kisfaludy Turisztikai Program keretében elérhető aktuális pályázati lehetőségek

Kereskedők Napja - Hatósági információk! november 14., GYMSM KIK székház

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi szakmai osztálya szeretettel meghívja Önt a KERESKEDŐK NAPJA elnevezésű rendezvénysorozatának soron következő eseményére, melynek keretében az alábbi témában várjuk az érdeklődő kereskedőket és vállalkozásvezetőket a kamarába:

-         Milyen hatósági előírásoknak kell megfelelnie a vállalkozásoknak az új kiskereskedelmi és szolgáltató egységek nyitásakor?

-         Vásári árusítás szabályai

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata 2017. október 12-14. között szakmai utat szervezett Ausztriába

Delegációnkkal látogatást tettünk az Osztrák Gazdasági Kamara eisenstadti és st. pölteni képzőközpontjában és több szakmai találkozó keretében tártuk fel a kereskedelem terén működő magyar vállalakozások számára az osztrák piacon elérhető lehetőségeket.

Kereskedelmi Tagozati Küldött és Elnökségi Ülés 2017.09.06.

A kereskedelmi tagozat folyamatban lévő 2017. II. félévi aktivitásainak egyeztetése a meghívott tisztségviselők részvételével.

A kamarai Kereskedelmi Tagozat is kivette részét a X. Gasztro-Csata sikeressé tételében, Csornán.

Hanczné Mező Edina-Szarvas Krisztina

Képünkön Hanczné Mező Edina a Kereskedelmi Tagozat elnöke és Szarvas Krisztina a Szolgáltatási Tagozat elnökségi tagja készíti elő az alapanyagokat a finom ételhez.