Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

Győr a térség közepe

 

A Győri térség különleges, integráló, összefogó, közösség, amelyben minden kreativitás és jó ötlet komoly eredményt hoz.

 

Győr a térség közepe, ezen nem is vitatkozhatunk. Egy kicsit szeretnék így gondolni a Győri térségre is a kamarán belül. Hadd legyünk mi a közepe! Hadd legyünk mi az a nyugodt, alkotószellemiségű központ, ahol különböző tagozatokból érkező emberek megtalálhatják a közös hangot, ahol rátalálhatnak vállalkozások, társadalmi szerveződések egymásra.

A Kamara tantárgy hallgatói a BORSODI Műhely Kft székhelyén céglátogatáson vettek részt

Horváthné Borsodi Mónika - ügyvezető igazgató köszöntötte a hallgatókat és röviden bemutatta a céget a kezdetektől napjainkig:

Semmi sem fontosabb az innovációnál!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara az innovációs klub működtetésével is támogatja a vállalkozások közötti interaktivitást és párbeszédet, mely 21. századi megoldásokat és közös gondolkodást eredményez.

Eredményes félév a kamara a vállalkozásokért tantárgyban a Széchenyi István Egyetemen

2017. december 8.

46 végzős hallgató, kiváló üzleti tervek, lelkes hallgatók – Ez jellemezte a tantárgy eredményeit a 2017. őszi szemeszterben

 

Védjegy átadó ünnepséget tartottak a győri kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara november 29.-én szervezte meg azt az ünnepséget, melyen a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy 2018. évi használatára feljogosító tanúsítványok kerültek átadásra.

Munkaügyek világa klubot tartottak a győri kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri Térségi elnöksége 2017. november 30-án tartotta a Munkaügyek Világa klub évzáró rendezvényét tartotta november 30-án.

Ígéretes ingolstadti lehetőségek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége 2017. november 16-17. között szakmai utat szervezett Ingolstadtba.

Vállalkozásuk üzleti tervét mutatták be a Széchenyis diákok

A győri Széchenyi István Egyetemen félévente induló kreditpontos, „Kamara a vállalkozásokért” tantárgy hallgatói a többhetes felkészítés után november 7-én mutatták be mentoraiknak elképzelt vállalkozásuk üzleti tervét. A kamarai szándék, hogy a fiatalok merjenek, tudjanak vállalkozást indítani, megvalósulni látszott ezen a napon.

Feszülten figyelték társaik prezentációját