Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

Győr a térség közepe

 

A Győri térség különleges, integráló, összefogó, közösség, amelyben minden kreativitás és jó ötlet komoly eredményt hoz.

 

Győr a térség közepe, ezen nem is vitatkozhatunk. Egy kicsit szeretnék így gondolni a Győri térségre is a kamarán belül. Hadd legyünk mi a közepe! Hadd legyünk mi az a nyugodt, alkotószellemiségű központ, ahol különböző tagozatokból érkező emberek megtalálhatják a közös hangot, ahol rátalálhatnak vállalkozások, társadalmi szerveződések egymásra.

A győri térség meghatározó településeinek vezetői találkoztak a kamarában!

Kamaránk győri térségi elnöksége A győri térség meghatározó településeinek 2017. évi gazdálkodási elképzelései címmel Győr, Pannonhalma, Tét, Kunsziget településvezetőinek részvételével POLGÁRMESTERI FÓRUMOT szervezett március 29-én a kamara székházában.

Abda és Pér településvezetői a polgármesteri fórumon!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége június 8-án adatvédelmi és polgármesteri fórumot szervezett a kamara székházában.

A Darnó-Hús menedzsmentje fogadta a Kamara tantárgy legkiválóbb hallgatóit!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnöksége a Kamara a vállalkozásokért tantárgy kiemelkedő teljesítményt nyújtó hallgatói részére olyan céglátogatást szervezett, ahol a hallgatók a vállalat menedzsmentjével folytathattak személyes megbeszélést és közvetlenül tehették fel kérdéseiteket a cégvezetés számára.

Munkaügyi klub - Hasznos szakmai információk a kamarában!

A kamara győri térségi elnöksége által működtetett klub május 25-én tartotta 2017. évi harmadik előadását, melyet számos a munkaügyi szakember tisztelt meg érdeklődésével.

Életképes vállalkozási ötletek a kamara tantárgy tematikájában!

A kamara a vállalkozásokért tantárgy 2017. I. féléve a végéhez közeledik. A hallgatók ebben a félévben is számos témában sajátítottak el kamarai és üzleti tervkészítéssel összefüggő hasznos ismereteket a vállalkozásindításhoz, melyek alapján megfogalmazták üzleti ötleteiket.

Kamara tantárgy a Széchenyi István Egyetemen - Egyedülálló kamarai kezdeményezés!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara elkötelezett az egyetemi kapcsolatok iránt és immár 6 éve támogatja a Kamara a vállalkozásokért tantárgy sikeres megvalósítását a Széchenyi István Egyetemen.

Pillantsanak bele Önök is a tantárgy életébe:

Győri térségi elnökség félévzáró értékelése

A kamara győri térségi elnöksége szokásos félévzáró értékelését tartotta június 14-én. A program fókuszában a Kamara Által Ajánlott Vállalkozás Védjegy program állt. 

Együttműködési lehetőségek az innovációs klub törekvéseiben!

A kamara innovációs klubjának markáns képviselői egyetemi és vállalati együttműködésekről, oktatási struktúrákról és fejlődési irányokról, a megoldások összehangolásáról, valamint együttműködési szándékról cseréltek véleményt a klub június 7-i rendezvényén.

A győri térségi elnökségi ülés vendége volt a ForProfit Kft.

A Kamara győri térségi elnökségének meghívására a május 30-i elnökségi ülés vendége volt Csonka Miklós, ForProfit Kft. ügyvezetője, a kamara ajánlott vállalkozásának vezetője.

Lezárult a Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2017. tavaszi szemsztere!

A Kamara a vállalkozásokért tantárgy immár 6 éve sikeres program a Széchenyi István Egyetem és a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésében.

A tantárgy célja a hallgatók saját üzleti ötletein alapuló vállalkozási tervek kidolgozása mentori támogatás mellett.