Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

Győr a térség közepe

 

A Győri térség különleges, integráló, összefogó, közösség, amelyben minden kreativitás és jó ötlet komoly eredményt hoz.

 

Győr a térség közepe, ezen nem is vitatkozhatunk. Egy kicsit szeretnék így gondolni a Győri térségre is a kamarán belül. Hadd legyünk mi a közepe! Hadd legyünk mi az a nyugodt, alkotószellemiségű központ, ahol különböző tagozatokból érkező emberek megtalálhatják a közös hangot, ahol rátalálhatnak vállalkozások, társadalmi szerveződések egymásra.

Eredményes egyeztetés a település vezetőkkel

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri térségi elnöksége EGYEZTETŐ FÓRUMOT szervezett a megyei településvezetőkkel, melynek keretében a kamara térségi vezetése megvitatta azokat a településeken felmerülő kérdéseket, témákat és javaslatokat, melyekkel segíteni tudjuk egymás munkáját. A kamara célja, hogy a településvezetők a felmerülő kérdéseikkel, kihívásaikkal a kamarához forduljanak és jelezzék számunkra azokat a kérdéseket, melyekben rendezvények, tanácsadások, együttműködések formájában támogatást tudunk nyújtani a megyei településen élők számára.

A kötetlen beszélgetés keretében a résztvevők megismerték egymás kihívásait, megoldandó feladatait, elképzeléseit és az együttműködés lehetséges formáit.

Munkaügyek Világa Klub Győrben - Külföldiek jogszerű magyarországi foglalkoztatásáról

Hol találunk még megfelelő munkaerőt? Külföldiek jogszerű magyarországi foglalkoztatása, különös tekintettel a szomszédos országok munkaerő-potenciáljára, címmel tartja a klub következő tájékoztató rendezvényét.

Időpont:         2018. március 29., csütörtök 9.00 - 13.00 óra

Helyszín:        Kamarai székház, 9021 Győr, Szent István u. 10/a

A részvétel díja önkéntes kamarai tagoknak 3.000,- Ft+ÁFA/fő, regisztrált vállalkozásoknak: 6.000,- Ft+ÁFA/fő.

A részvétel előzetes online jelentkezéshez kötött, amelyet 2018. március 28., szerda 16.00 óráig fogadnak a szervezők. Online jelentkezés és még több információ itt.

A kamara 8 órás Munkavédelmi Képviselő továbbképzést szervez Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri térségi elnöksége a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény előírásaival összhangban

8 órásMUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐ TOVÁBBKÉPZÉST szervez.

Helyszín:      Gy-M-S MegyeiKereskedelmi és Iparkamara székháza, Klauzál terem

Időpont:       2018. április 6., péntek 8.00 – 16.00 óra

Előadó:        Hanich János munkavédelmi szakmérnök

A munkavédelmi törvény 75.§ (1) bekezdés c) pontja szerint a munkavédelmi képviselők választását követően a képviselőket egy éven belül 16 órás oktatásban, azt követően évente 8 órás továbbképzésbenkell részesíteni. Online jelentkezés itt.

7 év, mintegy 400 hallgató és átfogó ismeretek a vállalkozóvá válás folyamatáról

Ez jellemzi a Kamara a vállalkozásokért tantárgy eredményeit a Széchenyi István Egyetem és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara győri térségi elnökségének együttműködésében.

Eredményes félév a kamara a vállalkozásokért tantárgyban a Széchenyi István Egyetemen

2017. december 8.

46 végzős hallgató, kiváló üzleti tervek, lelkes hallgatók – Ez jellemezte a tantárgy eredményeit a 2017. őszi szemeszterben

 

Munkaügyek világa klubot tartottak a győri kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri Térségi elnöksége 2017. november 30-án tartotta a Munkaügyek Világa klub évzáró rendezvényét tartotta november 30-án.

Sikeres Munkaügyek világa klub nyitórendezvény 2018

Ezúttal közel százan voltak kíváncsiak a Munkaügyek világa című klub 2018. évi nyitó rendezvényére.

Innováció és kreativitás a kamarai klubban

Hogyan segítheti a vállalkozásvezetők munkáját mások tapasztalata? Milyenek, hogyan teljesítenek a kezdők (Start-upok) a vállalkozások világában? – ezekkel a gondolatokkal hívta Lósz József a kamarai (GYMSM KIK) Innovációs klub vezetője a kamarai tagokat, az érdeklődőket és az innovatív vállalkozásvezetőket a klub 2018. februári eseményére.

Kamarai Innovációs Klub Győr 2018. február

"Levesszük a válláról a terhet!" Kamaratantárgy

Miklósy Lajos, az Ipartechnika Menedzser Kft. igazgatója volt a február 21-diki Kamaratantárgy előadója

Egyre többen érdeklődnek -"Kamara a vállalkozásokért!" tantárgy

Dr. Konczosné dr. Szombathelyi Márta köszöntötte a megjelenteket a II. félév első előadásán ("Kamara a vállalkozásokért") és nagy sikerként értékelte, hogy az 50 jelentkezési helyet mintegy 41 perc alatt töltötték be a hallgatók. Hírünket megnyitva videóösszefoglaló tekinthető meg.

A Kamara tantárgy hallgatói a BORSODI Műhely Kft székhelyén céglátogatáson vettek részt

Horváthné Borsodi Mónika - ügyvezető igazgató köszöntötte a hallgatókat és röviden bemutatta a céget a kezdetektől napjainkig: