Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

Győr a térség közepe

 

A Győri térség különleges, integráló, összefogó, közösség, amelyben minden kreativitás és jó ötlet komoly eredményt hoz.

 

Győr a térség közepe, ezen nem is vitatkozhatunk. Egy kicsit szeretnék így gondolni a Győri térségre is a kamarán belül. Hadd legyünk mi a közepe! Hadd legyünk mi az a nyugodt, alkotószellemiségű központ, ahol különböző tagozatokból érkező emberek megtalálhatják a közös hangot, ahol rátalálhatnak vállalkozások, társadalmi szerveződések egymásra.

Kamara tantárgy a Széchenyi István Egyetemen - Egyedülálló kamarai kezdeményezés!

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara elkötelezett az egyetemi kapcsolatok iránt és immár 6 éve támogatja a Kamara a vállalkozásokért tantárgy sikeres megvalósítását a Széchenyi István Egyetemen.

Pillantsanak bele Önök is a tantárgy életébe:

MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐ KÉPZÉS október 20.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri Térségi Elnöksége és Ipari Tagozata a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény előírásaival összhangban MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐ KÉPZÉST (16 órás alapképzés) szervezett, melynek második oktatási napja október 20.-án volt.

"Kamara a vállalkozásokért" tantárgy október 10.

Ezen a napon a vállalkozási tervek bemutatására került sor.

Összefoglaló: "Kamara a vállalkozásokért" tantárgy 2017.10.03.

Ebben a félévben is mintegy 50 hallgatónak van lehetősége arra, hogy átfogó ismereteket szerezzen a vállalkozóvá válás folyamatáról és az üzleti tervkészítés lépéseiről.

Beszámoló: "Kamara a vállalkozásokért" tantárgy 2017. szeptember 26.

A szeptember 26.-i egyetemi kamaratantárgy előadója, Sáhó László X-Holding Zrt. vezérigazgató volt, aki "Az üzleti angyalok, mint a finanszírozás alternatív lehetőségeiről" beszélt részletesen.

 

MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐ KÉPZÉS október 13.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri Térségi Elnöksége és Ipari Tagozata a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény előírásaival összhangban MUNKAVÉDELMI KÉPVISELŐ KÉPZÉST (16 órás alapképzés) szervez, melynek első oktatási napja október 13.-án volt.

„Kamara a vállalkozásokért” 2017. szeptember 12.

Az őszi szemeszter egyik központi témája, az üzleti terv készítése.

"Kamara a vállalkozásokért" tantárgy, október 17.

Vendégelőadók:

Szabó László, OTP Bank Nyrt. vállalati igazgatója, a Szolgáltatási Tagozat Elnöke

Sarkadi-Nagy Balázs,  Kezdő Vállalkozók Vezetői Klub

INNOVÁCIÓS IKAROSZ DÍJ FELHÍVÁS - 2017.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri térsége által meghirdetett verseny célja olyan vállalkozások díjazása, melyek innovatív, új termékek, folyamatok, technológiák, szolgáltatások fejlesztésével segítik elő a KKV-k növekedését és versenyképességét.

Pályázat benyújtási határideje: 2017. október 20.

Összefoglaló a Munkaügyek világa című klub 2017.09.28.-i rendezvényéről

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri Térségi elnöksége 2017. évben is kiemelten foglalkozik a munkaügyi kérdéseket érintő jogszabályváltozásokkal, melynek keretében a félév első  Munkaügyek világa című klub rendezvényét 2017. szeptember 28.- án rendezték meg

 

Előadók:

Torma Bea jogi szakokleveles munkaügyi auditor, munkajogi szakokleveles tanácsadó

Méhész Diána munkajogi szakokleveles tanácsadó, gyakorló munkahelyi vezető