Üdvözöljük a

Indul a Presztízs-díjasok klubja a győri kamarában március 26-án 17 órakor | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Indul a Presztízs-díjasok klubja a győri kamarában március 26-án 17 órakor

Szeretettel várjuk Önt a Presztízs-díjasok klubjának első találkozójára a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába, 2018. március 26-án, hétfőn 17.00 órakor.

Tisztelt Presztízs-díjas vállalkozásvezető!

 

Szeretettel várjuk Önt a Presztízs-díjasok klubjának első találkozójára aGyőr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarába, 2018. március 26-án, hétfőn 17.00 órakor!

 

Örömmel értesítjük, hogy a kamara szolgáltatási tagozatában elindítjuk a Presztízs díjasok klubját, melyre ezúton is meghívjuk Önt!

 

Bízunk benne, hogy a rendszeresen megszervezett találkozók még több barátságot, még több közös élményt és még több, a vállalkozásában hasznosítható információt, tudást, kapcsolatot jelentenek majd.

A Presztízs-díjasok klubjának első vendége: Prof. Dr. Rechnitzer János egyetemi tanár, aki Győr sikertörténetének hátterét tárja fel a „Győr kód” című tudományos értékű könyvében.

 

Időpont: 2018. március 26., hétfőn 17.00 óra

Helyszín: Gy-M-S megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza, Panoráma terem

A Kisalföldi Presztízs-díjas vállalkozások az elmúlt években is találkoztak egymással, évente egy-két alkalommal egy-egy különleges helyen, sok-sok izgalmas beszélgetést lefolytatva. Ezen beszélgetések között mindig volt jó pár, amely arról szólt, hogy mennyire jó lenne, ha rendszeressé lehetne tenni a találkozókat a Presztízs-díjas cégek között.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködve a Kisalföld című napilappal úgy döntött, hogy a találkozók rendszeres helyszínéül felajánlja a kamarai székházat, biztosítja a találkozók megszervezésének hátterét és segít abban, hogy minden találkozón olyan vendégekkel találkozhassanak a díjazottak, akik számukra fontosak és különleges dolgokról mesélnek.

 

A Presztízs-díjasok klubjának találkozóin csak a díjazott személyek, vagy vállalkozásaik képviselői, illetve az ő vendégeik vehetnek részt.

A klub első két összejövetelének házigazdája: Görcsné Dr.PhD  Muzsai Viktória, a Gimex Hidraulika Kft. társtulajdonosa, egyetemi docens.

 

A Presztízs díjasok klubjának márciusi rendezvényén a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az online jelentkezési lap kitöltésével 2018. március 26., hétfő 12.00 óráig várunk.

 

Győr, 2018. március 7.

 

Barátsággal, a klub munkájához sok sikert kívánva:

 

Pintér-Péntek Imre

kamarai elnök

Időpont: 2018. 03. 26. 17:00 - 2018. 03. 26. 19:00
Jelentkezés határideje: 2018. 03. 26. 12:00