Üdvözöljük a

Győri konferencia ajánló - Digitális energiamenedzsment a felhőből | GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Győri konferencia ajánló - Digitális energiamenedzsment a felhőből

Az energia menedzsment témakörét járja körbe az a győri rendezvény, melyet 2018.május 24-én, 10 órakor tartanak a Hotel Konferenciában.Elsősorban azoknak nyújt szakmai információt, akik az ipar, illetve épületegyüttesek energetikájával foglalkoznak. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük keresse ezzel Kóródiné Juditot korodi.judit@konsys.hu elérhetőségen, 2018.május 14-ig.

Bemutatkozik az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekt – Magyarország „újraiparosítási” programjába illeszkedve – a konvergencia régiókban működő termelő kkv-k felzárkóztatásáról, versenyképességük javításáról szól. A GINOP-1.1.3-16 programot az IFKA és az IVSZ részvételével létrejött Konzorcium koordinálja. A projekt partnerei között szerepel már a Roto Elzett Certa, Festo Kft, a Continental Automotive Kft is.

Energia auditorok számolnak be a jelenlegi energetikai elvárásokról és arról mire számíthatnak a vállalkozások a jövőben. Kitérnek az energiahatékonysági célokat szolgáló beruházások adókedvezményére, azok igénylésével kapcsolatos folyamatokra.

Szakmai előadók a KONsys Kft-től és a Microsoft Magyarország Kft-től mutatják be esettanulmányokon keresztül a különböző digitális energiamenedzsment megoldások előnyeit, azok esetleges buktatóit, megvalósulási folyamatait és védelmi hálóit. Az előadók szívesen válaszolnak a közönség kérdéseire is.

 

A konferencia oldalági rendezvényeként egy szakmai kiállítás is meglátogatható a helyszínen.

 

 

Digitális energiamenedzsment a felhőből

 

Meghívó Szakmai Rendezvényre és Kiállításra

 

2018.május 24 csütörtök, 10 óra, Győr, Hotel Konferencia

 

Ismerje meg, hogyan teheti átláthatóbbá gyártó vállalatának, épületegyüttesének (irodaházak, apartmanok, hotelek, bevásárlóközpontotok, egészségügyi egységek, raktárak stb.) -energetikai folyamatait.

Átlagosan 30-50 százalékot faraghat le gáz-, víz- és villanyszámlájából az az ügyfél, aki a KONsys Kft. és a Microsoft által kifejlesztett AVRBlue Cloud energiamenedzsment szoftvert használja.

Győződjön meg róla személyesen rendezvényünk alkalmával, ahol releváns esettanulmányok is bemutatásra kerülnek.

Borsos Terem, Földszint

09.30-10.00 Regisztráció, Kávés Networking, Kiállítás megtekintése

10.00 - Az Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekt - lehetőségek a KKV-k számára,

előadó: Borbély László, Iparfejlesztési Tanácsadó-Ipar 4.0 projekt

10.15 – KKV-k és Nagyvállaltok helyzete az energia hatékonysági elvárások hálójában (Csupán kötelező, pályázandó vagy hasznos is?- Az energiahatékonysági célokat szolgáló beruházás adókedvezménye, érvényesítésének feltételei); előadó: Virga Gábor, Energetikai Auditor, Berg Energy

10.45 - Energia-és termeléshatékonysági célok megvalósítása szoftveres eszközökkel- esettanulmányokon keresztül (VELUX 18 gyára Európa-szerte, Apollo Gumigyár) - SmartFactory, Ipar4.0, SmartCitys; előadó: Baracskai Attila, Technikai Igazgató, KONsys

11.15 - Adatbiztonság támogatása a Microsoft Azure felhőszolgáltatáshoz; előadó: Tóth Bálint, Sr. Partner Development Manager, Microsoft CEE HQ

Ezt követően még 12 óráig van lehetőség a standokat látogatni, illetve partnerekkel beszélgetést folytatni

Az ingyenes rendezvényre regisztrálni 2018. május 14-ig, a korodi.judit@konsys.hu email címen lehetséges, tárgy mezőben feltüntetni kérjük: AVRBlue Cloud Szakmai Nap

 

A rendszer részét képező mérőeszközök segítségével folyamatosan nyomon követhetővé és elemezhetővé válik a vállalkozás energiafelhasználása. A szoftver összegyűjti, kiértékeli és tárolja az adatokat, amelyekből könnyen és gyorsan megállapítható, melyik energiafelhasználási terület nem működik hatékonyan. Az információk birtokában a vállalkozás optimalizálhatja termelését és energiafelhasználását, kiszámolhatja, mekkora energiamennyiség és energiaköltség szükséges a terméke előállításához. Pontosan meg tudja határozni, hol lehet szükség energiahatékonysági beruházásokra és kiszámolhatja, hogy ezek a fejlesztések várhatóan mikor térülnek meg.

A megoldást már a világ több táján használják, egyebek mellett egy szlovén kórházban, egy sydney-i apartman komplexumban, a Fiat autógyár brazil üzemében, illetve egy budapesti irodakomplexumban is.

AVR Energiamenedzsment szoftver

 

Időpont: 2018. 05. 24. 09:30 - 2018. 05. 24. 15:00
Csatolt állományok: