Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

EUROCHAMBRES ELNÖKSÉGI ÜLÉS BUDAPESTEN

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) meghívására 2017. február 16-án Budapesten ülésezett az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetségének (Eurochambres) elnöksége.

Forrás: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Presztízs díjak 2017. Győr-Moson-Sopron Megye

Átadták a 2017. évi Presztízs Díjakat. A Pannonhalmi Apátságban tartott ünnepi gálaműsor különleges élményt jelentett a résztvevőknek. Idén az év vállalkozása az Aquacomet Kft., az év nagyvállalkozása a Provertha Elektronik, az év vállalkozója dr. Kovács Péter (Darnóhús), az év gazdasági segítője Radek József (Palatia Nyomda és Kiadó) lett. A megyei iparkamara innovációs Ikarusz-díjával a Cég menedzser Kft.-t, a kamarai Presztízs-életműdíjjal pedig Kapronczai Ferencet, a Digitál technika Kft. tulajdonosát is merték el. Bővebb híradás : http://www.kisalfold.hu/…/mutatjuk_a_presztizs-gal…/2538727/ Fotók Mészáros Mátyás - Szinte minden díjazott önkéntes tagja kamaránknak. Büszkék vagyunk sikereikre!

Pályázati tanácsadás rendszeresen, Győrben

A vállalkozások sikeres pályázati tevékenységét segítendő, a Győr-Moson-Sorpon Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Széchenyi Programirodával együttműködve, ingyenes pályázati tanácsadást nyújt. Szerdán 14-16 óráig Győrben, a kamarai székházban.Jelentkezés: palyazat@gymskik.hu  +36 96 520 215, +36 20 550 1800

Nyugat-Dunántúli Regionális Gazdasági Évnyitó 2017

Napjainkban a gazdaságfejlesztés egyik kulcskérdése a megfelelő számú és szakképesítésű munkavállaló biztosítása. A cikket megnyitva videóhír is vetíthető.

Forrás: Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Bérlakás program indul – a kamara támogatja a munkaerő mobilitást segítő győri kezdeményezést

A Széchenyi István Egyetem, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviselői közös sajtótájékoztatón beszéltek arról a munkaerő mobilitást segítő programról, amelynek keretében közel száz bérlakást alakítanak ki a városban.

Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke elmondta, a mobilitás feltételeit meg kell teremteni ahhoz, hogy Győr, vonzáskörzete, de még a megye második iparilag legjelentősebb térsége, Mosonmagyaróvár és környéke is megfelelő mennyiségű munkaerőhöz juthasson. A győri kezdeményezést példaértékűnek nevezte.

Győr - Versenyképességi konferencia az FSH-n

Nyolcadik alkalommal rendezték Győrben a Formula Student Hungary autó konstrukciós versenyt. A 2017. augusztus 18-án kezdődő különleges viadalhoz kapcsolódva szervezték meg a Nyugat-Dunántúli Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetségének konferenciáját is. A találkozó középpontjában a versenyképesség kérdései álltak.

Mi adjuk a sebességet konferencia 2017-08-18 Győr

A versenyképességet a középpontba állító  konferencia prominens előadói és házigazdái (kamarai szövetség) egy kamarai és egyetemi valamint céges logókból kirakott óriás poszter alatt személyükkel is jelképezik az összefogást, amely a Nyugat-Dunántúli régióra a korábbi években is jellemző volt, s ezután még nagyobb szükség lesz rá ahhoz, hogy továbbra is ez maradjon a leggyorsabban fejlődő régió!

2017 után 2018 előtt: Elismerések, előadások, baráti beszélgetések, stratégiai célok

Jó cél felé halad a megújult kamara. December 14-én tartotta évértékelő és a következő év programját elfogadó közgyűlését a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Mit gondol a kamara a munkaerő mobilitásról? - részletek Pintér-Péntek Imre kamara elnök hozzászólásából

Közös sajtótájékoztató Győr 2017. szeptember 20.

Családbarát kezdeményezés és újabb összefogás Győrben a munkavállalókért

Pintér-Péntek Imre, a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is részese volt annak a sajtótájékoztatónak, amelyet Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Dóka Ottó, a Széchenyi István Egyetem rektor-helyettese, Mersich Gábor, a Nemak Győr Kft. gazdasági igazgatója, cégvezetője tartott Győrben, az egyetem kollégiumában, szeptember 20-án. Ismertették a győri, Budai út 12. szám alatti és a Cuha utca 18-20. szám alatti épületek újfajta hasznosítását, amely a családos munkavállalók hosszabb távú Győrbe vonzását, megtartását és akár az utánpótlás felnevelését is eredményezheti. A hozzászólók az eredményes együttműködések közé sorolták ezt a kezdeményezést is. A hír megnyitásával videóhírünk is megtekinthető.

Pályázati felhívás - GINOP-3.2.2-8.2.4-16 - Vállalkozz digitálisan!

Megjelent a „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című (GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú) felhívás, melynek keretében lehetőség nyílik információs technológia-fejlesztésre (informatikai eszközök, immateriális javak beszerzésére), szakmai megvalósításhoz kapcsolódó bérleti díj elszámolására és tanácsadás, szolgáltatás, betanítás igénybevételére. Azok a vállalkozások, amelyek a Modern Vállalkozások Programjában Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést szereznek +5% többlettámogatást kaphatnak.  Vállalkozzon Ön is digitálisan!

Pénz, de honnan? - konferenciát tartottak Győrben a kamarában

A kisvállalkozásoknak (KKV) is elérhető új pénz- és tőkeszerzési lehetőségekről tartottak tájékoztatót Győrben november 8-án a Piac és Profit Nyugat-dunántúli regionális konferenciáján, a kamarai székházban. Megnyitójában Molnár Albert a kamara (GYMSMKIK) Kereskedelmi Tagozatának alelnöke elmondta, hogy fontosak ennek a térségnek is a gazdaságfejlesztési pályázatok, a Kisfaludy Program támogatásai. Rámutatott, hogy szinte hihetetlen, de napjainkban vannak nulla százalék kamatozású hitelek is. Megerősítette, hogy ebben a térségben is kiemelten fontos a digitalizáció. Ezzel át is adta a szót Nagy Andrásnak, aki a Modern Vállalkozások Programjáról tartott tájékoztatót.

MolnárAlbert-megnyitója piac-Profit2017

100 millió, 15 év, 250.000 Széchenyi Kártya

SZk2017-09-07családifotó

Ünnepélyes keretek között adták át a 250 ezredik Széchenyi Kártyát és az első 100 milliós Széchenyi Kártya igénylésért járó emlékkártyát a KAVOSZ Zrt. és a Program fennállásának 15. jubileumi évében szeptember 7-én Budapesten.