Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

SIKERREL ZÁRULT A MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJÁNAK ELSŐ SZAKASZA

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke május 23-án budapesti sajtótájékoztatón ismertette a Modern Vállalkozások Programjának eredményeit, melyek, mint mondta, önmagukért beszélnek.

Modern Vállalkozások Programja eredmény infografika 2017

Kitüntették a legjobbakat a tavaszi kamarai küldöttgyűlésen /GYMSMKIK 2017-04-26 Győr

Április 26-án Győrben a megye, a térségek gazdaságáért, valamint a szakképzésben kiemelkedő tevékenységet végzőket díjazott a kamara küldöttgyűlésén.

A Megye Gazdaságáért Díjat a DANA Hungary Kft

A Győri Térség Gazdaságáért Díjat a Büchl Hungaria Kft

A Mosonmagyaróvári Térség Gazdaságáért Díjat a Baán Bt.

A Fertő-Rábaközi Térség Gazdaságáért Díjat a Molnár Autó Kft vehette át.

A szakképzés terén tartósan kiemelkedő tevékenységükért a kamara elnöksége Kamarai Szakképzési Díjat adományozott a VILL-KORR Hungária Kft, Horváth Imre Tamásné vállalkozó, Domonkos László vállalkozó, valamint a Patent Véd Vagyonvédelmi Kft számára.

GYMSKIK - a kamara közbenjár az adócsökkentésért!

Mire elég 2 milliárd forint? Ha feltesszük magunknak a kérdést, belegondolhatunk, hogy mit ért el a kamara, amikor Győr várossal egyeztetve belátták, hogy a vállalkozások versenyképességét növelik - amire pedig igen nagy szükség van-, amikor a győr városi helyi adókat ennyivel csökkentik. A Kisalföld napilapban részletes tájékoztatást adott Pintér-Péntek Imre kamaraelnök. Hírünket megnyitva mindez megismerhető!.

Fókuszban a munkaerő – gazdasági fórumot tartottak Győrben

Napjainkban, és régiónkban is komoly kihívást jelent, hogy elfogyott a munkaerő, a demográfiai mutatók sem kedvezőek, a legifjabb generációt pedig be kell csalogatni a munkaerőpiacra. – hangzott el a Portfólió Nyugat-magyarországi fórumán, Győrben, július 14-én, mindjárt a megnyitóban is. Pintér-Péntek Imre megyei kamaraelnök (GYMSMKIK) rámutatott, hogy a duális képzés kibővítéseként új elemet is be kellene vezetni a szakképzésbe.

A PAKS SZEKCIÓ ALAKULÓ ÜLÉSE

Mintegy ötven magyar vállalat megalapította február 2-án az MKIK Magyar-Orosz Tagozatán belül a Paks szekciót Budapesten, a munkacsoport információval, kapcsolatrendszerével kívánja segíteni, hogy a magyar ipar, a helyi vállalkozók minél nagyobb arányban részt vegyenek a Paksi Atomerőmű bővítési munkájában.

Forrás: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

EUROCHAMBRES ELNÖKSÉGI ÜLÉS BUDAPESTEN

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) meghívására 2017. február 16-án Budapesten ülésezett az Európai Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetségének (Eurochambres) elnöksége.

Forrás: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

A kamarai küldöttgyűlésen történt /2017-04-26 Győr

A küldöttek költségvetési napirendeket, startégiát tárgyaltak meg, könyvizsgálót választottak, majd sikeres vállalkozások Megye-, Térség Gazdasága és Szakképzési Díjakat vehettek át.

KGY2017-04-26-Győr

Pintér-Péntek Imre - A vállalkozó legyen megsüvegelendő, tiszteletre méltó (interjú az Off Médiában)

A jól működő vállalkozások tisztességesek - mondja Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara nemrégiben megválasztott elnöke. Fontosnak látja az összefogást, és azt, hogy pozitív jövőképpel működjenek a vállalkozások. Cél, hogy a költségvetési bevételek növekedésének alapját ne a hatóságok által kiszabott büntetések növekedése jelentse, hanem a jól működő vállalkozások által befizetett adó, amelynek mértéke a vállalkozókra még elviselhető terheket ró.

Pályázati felhívás - GINOP-3.2.2-8.2.4-16 - Vállalkozz digitálisan!

Megjelent a „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című (GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú) felhívás, melynek keretében lehetőség nyílik információs technológia-fejlesztésre (informatikai eszközök, immateriális javak beszerzésére), szakmai megvalósításhoz kapcsolódó bérleti díj elszámolására és tanácsadás, szolgáltatás, betanítás igénybevételére. Azok a vállalkozások, amelyek a Modern Vállalkozások Programjában Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést szereznek +5% többlettámogatást kaphatnak.  Vállalkozzon Ön is digitálisan!

Pályázati tanácsadás rendszeresen, Győrben

A vállalkozások sikeres pályázati tevékenységét segítendő, a Győr-Moson-Sorpon Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Széchenyi Programirodával együttműködve, ingyenes pályázati tanácsadást nyújt. Szerdán 14-16 óráig Győrben, a kamarai székházban.Jelentkezés: palyazat@gymskik.hu  +36 96 520 215, +36 20 550 1800