Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

2017 után 2018 előtt: Elismerések, előadások, baráti beszélgetések, stratégiai célok

Jó cél felé halad a megújult kamara. December 14-én tartotta évértékelő és a következő év programját elfogadó közgyűlését a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Ajánló - Kisalföldi Gazdaság 2. szám

A kamarai életet Győr-Moson-Sopron megyében a sokszínűség, a célszerűség, a józan együttműködések, az ipar, az oktatás, a közélet szervezett összhangja jellemezi leginkább.

Presztízs díjak 2017. Győr-Moson-Sopron Megye

Átadták a 2017. évi Presztízs Díjakat. A Pannonhalmi Apátságban tartott ünnepi gálaműsor különleges élményt jelentett a résztvevőknek. Idén az év vállalkozása az Aquacomet Kft., az év nagyvállalkozása a Provertha Elektronik, az év vállalkozója dr. Kovács Péter (Darnóhús), az év gazdasági segítője Radek József (Palatia Nyomda és Kiadó) lett. A megyei iparkamara innovációs Ikarusz-díjával a Cég menedzser Kft.-t, a kamarai Presztízs-életműdíjjal pedig Kapronczai Ferencet, a Digitál technika Kft. tulajdonosát is merték el. Bővebb híradás : http://www.kisalfold.hu/…/mutatjuk_a_presztizs-gal…/2538727/ Fotók Mészáros Mátyás - Szinte minden díjazott önkéntes tagja kamaránknak. Büszkék vagyunk sikereikre!

Pályázati tanácsadás rendszeresen, Győrben

A vállalkozások sikeres pályázati tevékenységét segítendő, a Győr-Moson-Sorpon Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Széchenyi Programirodával együttműködve, ingyenes pályázati tanácsadást nyújt. Csütörtök 14-16 óráig Győrben, a kamarai székházban. Jelentkezés: palyazat@gymskik.hu  +36 96 520 215, +36 20 550 1800

Ajánló - „Regio Sourcing Sopron 2018” Osztrák-Magyar Üzleti Kapcsolatépítő Vásár

A „Regio Sourcing Sopron 2018” vásár fő súlypontjai a KKV-k helyzetbe hozása, az érintett vállalkozások
üzleti kapcsolatainak segítése, az innovációk, termékek és szolgáltatások bemutatása, kínálati szövetségek kialakítása. A rendezvényen egyedülálló lehetőség nyílik mind a hasonló területen, mind a kifejezetten más területeken működő magyar, illetve osztrák vállalkozásokkal történő tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre. Szervező: Némethné Molnár Csilla colonianatura@gmail.com, +36 70 5917072

Időpont: 2018. március 21-22

Még több információ itt található.

Évköszöntő Rendezvényt tartott a kamara (GYMSM KIK) Győrben

Február 6-án tartotta Győrben a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Évköszöntő Rendezvényét, amelyen részt vett /a képen balról jobbra az első sorban/ Dr. Parragh László országos kamaraelnök (MKIK), Dr. Palkovics László oktatási államtitkár, Dr. Földesi Péter egyetemi rektor (SZE),  Dr. Árvay István Mosonmagyaróvár város polgármestere, Borkai Zsolt Győr város polgármestere, Kara Ákos infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár, Németh Zoltán a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat elnöke és az esemény házigazdája Pintér-Péntek Imre megyei kamaraelnök is. A rendezvény a köszöntők, tájékoztatók után kötetlen kapcsolatépítő üzleti találkozóval folytatódott, ahol ifjú tehetségek is bemutatkoztak. (Ajánljuk a Győr+TV összefoglalóját, nyissa meg hírünket!)

Esedékes a 2018. évi kamarai hozzájárulás megfizetése

Számlaszám: 10300002-33214690-70903285         A közleményben kérjük megadni az adószámot.

Ne várjon a NAV behajtásra, ha van elmaradása, sürgősen pótolja!

Információ +36 96 520 202, ugyfelszolgalat@gymskik.hu

 

 

Jó tudni - Regisztrálni a vállalkozás alakulásakor kell. Kamarai hozzájárulásként évente 5 000 Ft-ot kell fizetni a székhely szerinti megyei kamarának. A regisztráció nem jelent kamarai tagságot. Az adatváltozásokat át kell vezetni a KAMREG adatbázison. A regisztrált vállalkozásoknak nyújtott alap szolgáltatások a baloldali menüsorban találhatók. Az önkéntes kamarai tagoknak is kötelező az éves hozzájárulás.

 

 

További információk a regisztrációval kapcsolatban:

 

Látogatóban a XXI. század cégmenedzsmentjénél - kamarai elnökség a Veluxnál

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége cégvezetői meghívásra kapcsolatépítő látogatást tett Fertőszentmiklóson, január 9-én. A Velux cégcsoporthoz tartozó Altaterra Kft. ügyvezetője Mészáros Krisztián és a VELUX Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója Graham Grant Johnstone fogadta a kamarai delegációt.  A 10 fős kamarai delegáció Pintér-Péntek Imre elnök vezetésével az emberi erőforrást megbecsülő, csúcstechnológiát alkalmazó, igazi XXI-ik századi gondolkodású cégmenedzsmentet ismerhetett meg.

velux látogatás 2018

Mit gondol a kamara a munkaerő mobilitásról? - részletek Pintér-Péntek Imre kamara elnök hozzászólásából

Közös sajtótájékoztató Győr 2017. szeptember 20.

Családbarát kezdeményezés és újabb összefogás Győrben a munkavállalókért

Pintér-Péntek Imre, a Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is részese volt annak a sajtótájékoztatónak, amelyet Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Dóka Ottó, a Széchenyi István Egyetem rektor-helyettese, Mersich Gábor, a Nemak Győr Kft. gazdasági igazgatója, cégvezetője tartott Győrben, az egyetem kollégiumában, szeptember 20-án. Ismertették a győri, Budai út 12. szám alatti és a Cuha utca 18-20. szám alatti épületek újfajta hasznosítását, amely a családos munkavállalók hosszabb távú Győrbe vonzását, megtartását és akár az utánpótlás felnevelését is eredményezheti. A hozzászólók az eredményes együttműködések közé sorolták ezt a kezdeményezést is. A hír megnyitásával videóhírünk is megtekinthető.

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évnyitó 2018

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara küldöttsége is részt vett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évnyitó rendezvényén.

Parragh László: A digitális átalakulás elengedhetetlen a gazdasági fejlődéshez

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) XXXVI. (Rendkívüli) Küldöttgyűlésén a testület elnöke, Parragh László kiemelte, a digitalizáció megvalósításában a magyar kis- és középvállalkozások lemaradásban vannak, nem ismerik a tartalmát, következményeit, köztük azt, hogy beszállítóként e nélkül nem tudnak a piacon maradni.