Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

2017 után 2018 előtt: Elismerések, előadások, baráti beszélgetések, stratégiai célok

Jó cél felé halad a megújult kamara. December 14-én tartotta évértékelő és a következő év programját elfogadó közgyűlését a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Védjegy átadó ünnepséget tartottak a győri kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara november 29.-én szervezte meg azt az ünnepséget, melyen a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” védjegy 2018. évi használatára feljogosító tanúsítványok kerültek átadásra.

2018. évi védjegytulajdonosok

2017. december 8.

Megjelent a Kamara által ajánlott vállalkozásokat bemutató 2018. évi kiadvány. Lapozzon bele, ismerje meg őket!

Kamara által ajánlott vállalkozások 2018

Széchenyi Kártya Program - kedvező kamatozású források minden eddiginél alacsonyabb kamattal

Ajánljuk a kamara (GYMSMKIK) tanácsadási és hiteligénylési szolgáltatását Győrben, Mosonmagyaróváron, Csornán és Kapuváron is. Ügyfélszolgálatok elérhetőségei itt.

 • akár 3 hét alatt,

 • alacsony kamattal,

 • állami kamattámogatással,

 • állami kezességi díjtámogatással,

 • akár ingatlanfedezet nélkül,***

 • gyors és egyszerűsített hitelbírálattal lehet hitelhez jutni.

A 2018. évi adóváltozásokról

A Precíz Mérleg Kft. tájékoztatót adott a 2018. évi adószabályok főbb változásairól.

Tudta? 5%-os ÁFA vonatkozik január 1-től az internet hozzáférési szolgáltatásra, az étkezhelyi vendéglátásban az étel- és a helyben készített, nem alkoholtartalmú italforgalomra, az emberi fogyasztásra alkalmas élő, frissen hűtött vagy fagyasztott halra, halfiléra vagy belsőségre.

Számos hasznos információ található még a tájékoztatóban. Ajánljuk minden vállalkozás számára.

Pályázati tanácsadás rendszeresen, Győrben

A vállalkozások sikeres pályázati tevékenységét segítendő, a Győr-Moson-Sorpon Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Széchenyi Programirodával együttműködve, ingyenes pályázati tanácsadást nyújt. Szerdán 14-16 óráig Győrben, a kamarai székházban.Jelentkezés: palyazat@gymskik.hu  +36 96 520 215, +36 20 550 1800

Angyalok a belvárosban jótékonysági akció 2017

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Győri Bevásárló Utcák Alapítvány különleges felhívással fordult a megye középiskoláihoz.

Videóajánló - Modern Vállalkozások Programja - A „dolgok internete” - okos kütyük tárháza

2017. december 11.

Ugye Ön is tapasztalta már, hogy egyre több okos eszköz jelenik meg a környezetében? Megérkeztünk az okos és összekapcsolt termékek világába. A dolgok internete által mindennapi eszközeink is kiegészülnek a számítógépek intelligenciájával, így azok hasznosabbá, rugalmasabbá és okosabbá válnak. A negyedik ipari forradalomban már nem csak az otthoni fűtési rendszerünk üzen nekünk, de átalakul a gyártás, a logisztika, a kereskedelem és a többi gazdasági folyamat is. Vállalkozásunknak pedig érdemes lépést tartania ezekkel a kihívásokkal, vagy akár előnyt kovácsolni belőle.

Okos kütyük tárháza

Az egyéb IKT megoldásokról szóló tartalmainkból itt kaphat további ízelítőket: http://vallalkozzdigitalisan.hu/szemleletformalas

Keresse a kamarai tanácsadókat, tudjon meg többet a Modern Vállalkozások Programjáról.