Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

VIA Forum 2017 fémipari, járműipari és IKT üzletember találkozó Kassán

2017. szeptember 26-án Kassán kerül megrendezésre a fémipari, járműipari, IKT, mobilitás és duális képzés témaköröket felölelő konferencia és üzletember találkozó.

Hogyan lesz a jó HÍR-NÉV-ből haszon? Márkaépítés és védjegyprogram: a modern vállalkozók stratégiája

Időpont: 2017. október 5. (csütörtök) 13 órától

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza

                 (9021 Győr, Szent István u. 10/A)

 

Pódiumbeszélgetések, hasznos ötletek, gyakorlatok a márkaépítés és védjegyprogram témakörében. Vendégelőadónk lesz többek között: Mészáros Róbert branding tanácsadó (BrandBirds)

Vélemény - Enterprise Europe Network Győr szolgáltatásairól

A hírt megnyitva Hall Ceccília az Enterprise Europe Network Győr követének véleményét, tapasztalatait ismerhetjük meg.

KÜLPIACI LEHETŐSÉGEK A KÖZÉP-EURÓPAI RÉGIÓBAN - üzleti fórum 2017. október 10.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara KÜLPIACI LEHETŐSÉGEK A KÖZÉP-EURÓPAI RÉGIÓBAN címmel üzleti fórumot szervez, ahol Ausztria, Lengyelország és Szlovákia mint export célpiac gazdasági környezetével és lehetőségeivel ismerkedhetnek meg a résztvevők.

Nemzetközi gépészeti és telephely tervezési fórum 2017

A konferencia és a B2B üzletember találkozó kiváló lehetőséget biztosít a vállalkozások részére világszerte, hogy új beszállítókat, ügyfeleket és üzleti partnereket ismerjenek meg.

Open4Business Üzletember Találkozó és Konferencia Pécs 2017. október 4-6.

A tavaly ősszel megrendezett esemény sikerei és a pozitív visszajelzések arra ösztönözték a szervezőket, hogy idén újra lehetőséget biztosítsanak a magyar és szomszédos országok vállalkozóinak partnerségek, üzleti kapcsolatok kialakítására.

SMARTER REGION - Nemzetközi konferencia és üzletember találkozó Ostravában

2017. október 5-én Ostravában (Cseh Köztársaság) kerül megrendezésre a SMARTER REGION nemzetközi konferencia és üzletember találkozó, az informatikával foglalkozó, "okos" energetika, környezet, szállítás területen érintett, nemzetközi piacokon is növekedni kívánó cégek számára.

Bemutatjuk Mészáros Róbert branding tanácsadót (BrandBirds)

Mészáros Róbert lesz többek között az egyik előadója a Hogyan lesz a jó HÍR-NÉV-ből haszon? Márkaépítés és védjegyprogram: a modern vállalkozók stratégiája elnevezésű szakmai napnak.

 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Mondja el véleményét az uniós fogyasztóvédelmi jogról!!

Az Európai Bizottság a fogyasztóvédelmi és az értékesítési jog módosítását tervezi, amely érinti az Európában árukat vagy szolgáltatásokat értékesítő kkv-kat. A tervezett jogszabályi változások esetleges vállalkozásokat érintő hatásait is szeretné felmérni a Bizottság, ezért az Enterprise Europe Network bevonásával konzultációt indított, melyben minden érintett kkv részt vehet az alábbi kérdőív kitöltésével.

KKV-panel konzultáció – az uniós fogyasztóvédelmi jog célzott felülvizsgálata.

Meet in Italy for Life Sciences 2017 Nemzetközi üzletember-találkozó és konferencia

2017. október 11-13. között kerül megrendezésre Torinoban a Meet In Italy for Life Sciences 2017 nemzetközi konferencia és üzletember találkozó. A biotechnológia és egészségipar köré épülő szakmai eseményen ingyenes a részvétel.