Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elnöki köszöntő

 Az Ipari Tagozat elnöksége nevében köszöntöm Önt!

 

Tagozatunk, a megye gazdaságát meghatározó iparvállalatait és számos – a szolgáltatás és kereskedelem területén működő – kisebb céget képvisel. 2016-ban megválasztott tisztségviselőink elsődlegesen ezen cégek igényeinek kívánnak megfelelni, hiszen a kamara és egyben az ipari tagozat fő célja az, hogy a fokozódó piaci versenyben a vállalkozói környezet javításával, előrejelzésekkel, javaslatokkal, üzletember találkozók, konferenciák, szakmai rendezvények szervezésével és egyéb szolgáltatásokkal segítse az önkéntes kamarai tagok és a regisztrált vállalkozások fejlődését, munkájának eredményességét.

Tájékoztató a kölni vásár tapasztalatairól

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2017. májusában szakmai utat szervezett az INTERZUM Bútoripari és belsőépítészeti beszállítói szakvásárra. A június 13-án megrendezett faipari és textilipari vállalkozások fórumán az érdeklődők a kölni  vásár tapasztalatairól kaphattak tájékoztatást.

 

MOBIL Járműipari Szakkiállítás és Konferencia

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2017. június 1-jén szakmai utat szervezett Zalaegerszegre, a MOBIL 2017. Járműipari Szakkiállításra és Konferenciára.

 

Szakmai út Köln

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2017. május 16-17.között szakmai utat szervezett Németországba, Kölnbe az INTERZUM Bútoripari és belsőépítészeti beszállítói szakvásárra. A szakmai utazás szervezésével kamaránk lehetőséget biztosított 6 vállalkozásvezető számára konkrét üzleti lehetőségek feltárására.

 

 

Szakmai út a Mach-Tech és az Ipar napjai kiállításra

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2017. május 9-én szakmai utat szervezett Budapestre, az IPAR NAPJAI szakkiállításra, ahol arendezvény kiállítói kiemelt figyelem mellett mutatták be napjaink vezető technológiai irányzatát, az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat.

 

Szakmai út Hannover

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata 2017. április 25-26 között szakmai utat szervez Németországba, Hannoverbe. A szakmai út célja az ipari automatizálás területén tevékenykedő magyar és külföldi vállalkozások üzleti együttműködésének lehetséges bővítése, és a Hannoveri vásár, a világ legnagyobb technológiai kiállításának megtekintése.A szakmai utazás szervezésével kamaránk lehetőséget biztosított 3 vállalkozásvezető számára konkrét üzleti lehetőségek feltárására.

 

Változás az autóipari minőségirányításban

2017. június 16.

 A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai képzést szervezett az  új IATF 16949:2016 változásainak, az átállás követelményeinek és a javasolt módszereinek ismertetésére!

Ipar 4.0 szakmai nap

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata szakmai napot szervezett 2017. június 12-én a negyedik ipari forradalom, közismert elnevezéssel az Ipar 4.0 témában. A programon az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó hazai fejlesztések és nemzetközi tapasztalatok kerültek bemutatásra.

 

Interaktív Pályaválasztási Kiállítás Kimlén

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata  szakmai utat szervezett a  2017. május 24-én Kimlére,  az I. INTERAKTÍV PÁLYAVÁLASZTÁSI KIÁLLÍTÁSRA.

 

Kihelyezett elnökségi ülés a Globál Kft-nél

Az Ipari Tagozat 2017. május 15-én kihelyezett elnökségi ülést tartott a Globál Építőipari Kft-nél.

 

MINNOTECH SZAKMAI NAPOK 2017

Az ÉMI Nonprofit Kft. a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködésével 2017. május 3-án szakmai programot szervezett a „MINNOTECH SZAKMAI NAPOK 2017” programsorozat keretein belül, „Fókuszban a minőségbiztosítás a magasépítészetben” címmel.

 

Szakmai út a Provertha Zrt. telephelyeire

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi térsége szakmai utat szervezett az Ipari Tagozat támogatásával a Provertha Zrt. sárvári, beledi és kapuvári üzemeibe 2017. április 26-án.