Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Könyvelői Klub-Fertőszentmiklós 2018

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége meghívja Önt a

Könyvelői Klub következő  rendezvényére.

Kamarai csapat is főzött a X. Gasztro-Csatán, Csornán

Csorna Város Önkormányzata 2017. szeptember 9. napján tartotta idei évi nagyrendezvényét, melynek egyik kiválószép színfoltja volt, hogy a kamara (GYMSMKIK) csapata is helyt állt a fözésben, a X. Gasztro-Csata gasztronómiai verseny keretében. Kappanpörkölt erényével és tekintélyével, kapros, juhtúrós csuszával fantázia nevű finomsággal kápráztatták el a nagy számú érdeklődőt. A közönség elismerő szavai mellett a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, Csorna város és számos más elismerést is kiérdemelve.

Még többet a digitalizációról – információs napot szervezett a kamara Csornán

Nagy érdeklődés kísérte a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projekt információs napját Csornán, március 23-án, a Hunyadi középiskolában, amelyet a megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezett.

Az esemény a Széchenyi 2020 keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megbízásából jött létre. A sikeres projektről árulkodik, hogy már háromezer közeli a digitálisan érett vállalkozások száma országosan. A projektanácsadók munkájának köszönhetően ők már átestek a szükséges auditon. Pluszpontokkal indulhatnak az e témában március elején megnyílt GINOP pályázaton is.

Kamarai különdíjak a kapuvári Böllérmáj Fesztiválon.

A fellépők sorával tarkított rendezvény középpontjában a város gasztronómiai védjegyének számító böllérmáj állt. A GYMSM KIK Fertő- Rábaköz Térsége  két különdíjat ajánlott fel, egyiket a Hanyi Íjászok csapata, a másikat a Haspárti Team kapta. A díjakat Szakács Imre térségi elnök adta át.

díjátadás Kapuvár 2017

Vállalkozói Ankétot tartottak Fertőszentmiklóson - a kamara is tájékoztatott

2017. február 13.

Vállalkozók, érdekképviseleti szervek, önkormányzati és állami képviselők, valamint civilek képviselői is részt vettek a 2017. február 10-én tartott találkozón. Beszámolót hallgathattak meg többek között a 2016-ban végzett munkáról, a 2017. évi fertőszentmiklósi tervekről. a kamara is tájékoztatást adott szolgáltatásairól, rendezvényeiről. Előadás hangzott el a pályázatok nyújtotta válllalkozásfejlesztési lehetőségekről is.

Fertőszentmiklós 2017-02-10

Vállalkozói fórumot tartott a kamara Fertődön

A 2016. december 7-én Fertődön a Kulturális és Szolgáltató Központban megtartott Vállalkozói Fórum keretében Pintér-Péntek Imre a GYMSKIK elnöke, Szakács Imre a GYMSKIK Fertő-Rábaköz Térség elnöke és Bognár Zoltán Fertőd város polgármestere vállalkozók társaságában megbeszélést folytatott. (A hírt megnyitva a témák is olvashatók.)

Fertőd 2016 december

Csornáról indult - Üzemlátogatások Heves megyében

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térség elnöksége kamara- és üzemlátogatással összekötött szakmai utat szervezett 2017. szeptember 21-23 között. A Heves megyei kamara (HKIK) jó gyakorlatain túl a káli Marshall Ablakgyár gazdálkodásával, termelésével és az egri Berill Bútorműhely fejlődésével ismerkedtek.

Fertő-Rabaközi Térség kamarai delegációja 2017

Mindent az egészségért! – Szűrővizsgálatok, tájékoztatók Fertőszentmiklóson

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő Rábaköz Térsége Fertőszentmiklós város Önkormányzatával közösen Egészségnapot szervezett 2017.április 28-án a Szabadidőközpont és Könyvtárban. Előadást tartott Prof. Dr. Papp Lajos szívsebész is.

Fertőszentmiklós Egészségnap 2017. április

Tájékoztatók vállalkozásfejlesztési lehetőségekról Fertő-Rábaközben

„Vállalkozásfejlesztési lehetőségek - Előrejelzések, információk a legújabb pályázati kiírásokról” címmel tartottunk tájékoztató rendezvényt 2017. március 3 - án három helyszínen: Csornán, Fertődön és Beledben.

Vállalkozásfejlesztési tájékoztatók 2017. március 3.

Munkavédelmi fórumok Fertő-Rábaközben

A kamara Fertő-Rábaközi térsége munkavédelmi fórumot szervezett 2017.február 21-én 15 órakor Csornán és 17 órakor Fertőszentmiklóson. Előadásában a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Győri Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztály munkavédelmi  szakfelügyelője  Dörner Rezső - gyakorlati példákkal – ismertette, hogy melyek a leggyakrabban elkövetett munkavédelmi szabálytalanságok és milyen okokra vezethetőek vissza ezek.

Fertőszentmiklós 2017-02-21

Sikeres adófórumok a Fertő-Rábaközi térségben

Január 24-én Kapuváron és Fertődön szervezett a megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi térsége tájékoztatót és fórumot a 2017. évi adóváltozásokról, amelyen a helyiek nagy érdeklődéssel vettek részt.

Kapuvár-adófórum 2017 január 24.

Vállalkozói konzultáció volt Kapuváron

2016. november 30.

Vállalkozói konzultációt tartottak 2016. november 30-án Kapuváron, amelyen részt vett Pintér-Péntek Imre kamaraelnök (GYMSMKIK) és a kamara Fertő-Rábaközi térségi elnöke Szakács Imre is. Szó volt a térség szakképzéséről, arról is, hogy a szakképzett munkaerő innen is Ausztriában vállal munkát 3 x ennyi bérért. Erre leginkább a varrónők hiányoznak. A térség gazdaság élénkítésre vár. A vállalkozásokat érintő nehézségek részben ebből is adódnak. Nem könnyű egy fejlett régióban kevésbé prosperáló kistérségnek lenni!