Üdvözöljük a

GYMSKIK, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ezüstérem a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztiválon

Sikerrel zárult a IV. Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivál, hiszen a GYMSM KIK "Kamarafazék" csapata ezüstérmmel gazdagodott.

Könyvelői Klub márciusban - fókuszban a Kisvállalati adó (KIVA) és a kisadózó vállalkozás (KATA)

Bár nem új adónem, de meglehetősen sok változás történt az elmúlt évek alatt a KIVA és KATA adónemben, ezért célszerű ezekkel az adókkal részletesen foglalkozni.

Kamarai Könyvelői Klub - A jó gyakorlat magabiztos rutinná válhat

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Könyvelői Klubjának február 27-i rendezvényén Győrben a megyei kereskedelmi és Iparkamarában, Bakóczay Ákosné szakértő vezetésével a legaktuálisabb témáról, a 2017. év számviteli zárásával kapcsolatos feladatokról hallgattak figyelemfelkeltő tájékoztatót a könyvelők, annak érdekében, hogy az éves zárásnál az időbeli elhatárolásokat a számviteli törvény előírásainak megfelelően kezeljék. Véletlenül se legyen félre értés, ne csússzon be egy véletlen hiba sem. A szakmai munka kezdetén a könyvelők a KAVOSZ által forgalmazott kedvező forráslehetőségekről kaptak friss információkat.

Könyvelői Klub 2018. február

Könyvelői Klubot tartottak Fertőszentmiklóson

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térsége január 9-én tartotta 2018. évi első rendezvényét, a Könyvelői Klubot.

Kamarai csapat is főzött a X. Gasztro-Csatán, Csornán

Csorna Város Önkormányzata 2017. szeptember 9. napján tartotta idei évi nagyrendezvényét, melynek egyik kiválószép színfoltja volt, hogy a kamara (GYMSMKIK) csapata is helyt állt a fözésben, a X. Gasztro-Csata gasztronómiai verseny keretében. Kappanpörkölt erényével és tekintélyével, kapros, juhtúrós csuszával fantázia nevű finomsággal kápráztatták el a nagy számú érdeklődőt. A közönség elismerő szavai mellett a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, Csorna város és számos más elismerést is kiérdemelve.

Még többet a digitalizációról – információs napot szervezett a kamara Csornán

Nagy érdeklődés kísérte a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projekt információs napját Csornán, március 23-án, a Hunyadi középiskolában, amelyet a megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezett.

Az esemény a Széchenyi 2020 keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megbízásából jött létre. A sikeres projektről árulkodik, hogy már háromezer közeli a digitálisan érett vállalkozások száma országosan. A projektanácsadók munkájának köszönhetően ők már átestek a szükséges auditon. Pluszpontokkal indulhatnak az e témában március elején megnyílt GINOP pályázaton is.

Sikeres adófórumok a Fertő-Rábaközi térségben

Január 24-én Kapuváron és Fertődön szervezett a megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi térsége tájékoztatót és fórumot a 2017. évi adóváltozásokról, amelyen a helyiek nagy érdeklődéssel vettek részt.

Kapuvár-adófórum 2017 január 24.

Tájékoztató Kapuváron - témája: a határon átnyúló szolgáltatások és aktuális kérdések

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaköz Térsége meghívja Önt:            

2018. március 22 - én (csütörtök) 16 órakor kezdődő tájékoztatórendezvényére.

 

Pályázati tájékoztatót szervztünk Kapuváron - 2018. március 5.

Vannak pályázható keretek a mikro vállalkozásoknak is -  Március 5-én Kapuváron a kamara (GYMSMKIK) Fertő-Rábaközi térségének szervezésében, a régió Széchenyi Programirodájának közreműködésével Pályázati konzultációt tartottunk. A pályázati tájékoztató után lehetőség volt az egyéni pályázati elképzelések megvitatására is. Az érdeklődők biztos forrásból pontos információkat kaptak. A kamarának (GYMSMKIK) a Kapuvári Rábaközi Művelődési Központban működő irodájában (cím: 9330 Kapuvár, Győri út 2.) ezen a programon jobbára egyéni vállalkozások és a fiatalabb korosztály képviselői vettek részt. Jó volt látni, hogy az ő számukra is nyílnak pályázati lehetőségek. Reméljük, hogy ez egy jó kezdet a stabil, fejlődő vállalkozásuk működtetéséhez.

Kapuvár 2018. március 5.

Pályázati tájékoztatóról /2018-02-19 Fertőd/ - 52 milliárd összegű pályázat kiírása várható márciusban

A kamara (GYMSM KIK) Fertő-Rábaközi térsége a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. Nyugat-dunántúli irodáival (Győr és Sopron), valamint Fertőd város önkormányzatával együttműködve pályázati tájékoztatót szervezett Fertődön február 19-én, hogy a térség érdeklődői pontos és hiteles tájékoztatást kaphassanak a programiroda munkatársaitól a pályázati lehetőségekről. Az eseménynek kiváló helyszínt biztosított a város Kulturális és Szolgáltató Központja.

Csornáról indult - Üzemlátogatások Heves megyében

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térség elnöksége kamara- és üzemlátogatással összekötött szakmai utat szervezett 2017. szeptember 21-23 között. A Heves megyei kamara (HKIK) jó gyakorlatain túl a káli Marshall Ablakgyár gazdálkodásával, termelésével és az egri Berill Bútorműhely fejlődésével ismerkedtek.

Fertő-Rabaközi Térség kamarai delegációja 2017

Mindent az egészségért! – Szűrővizsgálatok, tájékoztatók Fertőszentmiklóson

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő Rábaköz Térsége Fertőszentmiklós város Önkormányzatával közösen Egészségnapot szervezett 2017.április 28-án a Szabadidőközpont és Könyvtárban. Előadást tartott Prof. Dr. Papp Lajos szívsebész is.

Fertőszentmiklós Egészségnap 2017. április

Kamarai különdíjak a kapuvári Böllérmáj Fesztiválon.

A fellépők sorával tarkított rendezvény középpontjában a város gasztronómiai védjegyének számító böllérmáj állt. A GYMSM KIK Fertő- Rábaköz Térsége  két különdíjat ajánlott fel, egyiket a Hanyi Íjászok csapata, a másikat a Haspárti Team kapta. A díjakat Szakács Imre térségi elnök adta át.

díjátadás Kapuvár 2017